Η επιστροφή του Phil Collins στη μουσική σκηνή

philΜετά την απουσία τριών χρόνων από τα μουσικά δρώμενα, ο Phil Collins επιστρέφει με νέα κομμάτια που έχει ήδη ξεκινήσει να δημιουργεί, σύμφωνα με δηλώσεις του σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ενώ βρισκόταν στο Miami.

Ο Collins, γνωστός για τις μπαλάντες του που κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του ’80, αποκάλυψε ότι του έχει λείψει η δημιουργία μουσικής και δεν επιθυμεί ακόμα να πραγματοποιήσει παγκόσμια περιοδεία , γιατί δεν θέλει να αποχωριστεί τα πέντε παιδιά του.

Συνειδητοποίησα ότι μου έλειψε η δημιουργική γραφή και έτσι προσπαθώ να επιστρέψω στη σύνθεση μουσικής και να εμπλακώ σε μια συγκεκριμένη υπερκείμενη φάση και προσωπική κατεύθυνση,” είπε ο Collins.

Μεταξύ άλλων, ο Phil Collins δήλωσε ότι έχει γραμμένους σε χαρτί κάποιους στίχους, οι οποίοι φαίνονται καλοί για να ενταχθούν σε καινούργια κομμάτια. Έχει αρχίσει επίσης να πειραματίζεται στο πιάνο, ενώ ισχυρίζεται ότι για να βγει ένα καλό αποτέλεσμα, είναι και θέμα τύχης. “Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα έναυσμα για να στηρίξεις την αρχική ιδέα σου και από εκεί και έπειτα ξεκινάς,” συμπλήρωσε ο Collins. “Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για την επιτυχία της δημιουργίας. Μερικές φορές οι στίχοι είναι αυτοί που έρχονται πρώτα, άλλες φορές η μουσική.

http://www.youtube.com/watch?v=EB_-_cZrrFA
Ο δημοφιλής ερμηνευτής και πρώην drummer του συγκροτήματος “Genesis”, βρέθηκε στο Miami Beach για να προωθήσει την προέκταση του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος “Little Dreams”. Τη λειτουργία του ιδρύματος ξεκίνησε μαζί με την πρώην σύζυγό του Orianne Collins, για να βοηθήσει τους νέους να ανακαλύψουν και να πραγματοποιήσουν τα καλλιτεχνικά, μουσικά και αθλητικά όνειρά τους.

Είτε κυκλοφορήσει σύντομα ή αργότερα, εμείς περιμένουμε με αγωνία το comeback του!

Πηγή: www.billboard.com

You may also like