Η Εύη Τσανάκα βρήκε τα καλύτερα ανεξίτηλα κραγιόν

Κραγιόν που αφήνουν τα σημάδια τους στο ποτήρι, στο τσιγάρο ακόμα και στο πιρούνι που τρώμε. Και όταν μιλάμε για ένα μακιγιάζ που καλείται να μείνει αναλλοίωτο μέσα στην ημέρα, κανένα ξεθωριασμένο κραγιόν δεν έχει θέση στην εμφάνισή μας. Από την άλλη, θα έχει συμβεί και σε εσάς, να μην θέλει ο σύντροφός σας να σας φιλήσει για να μην γεμίσει με «κοκκινάδια». Συνεπώς, η μόδα των ανεξίτηλων κραγιόν, είναι πλέον χρηστικής σημασίας.

Τα ανεξίτηλα κραγιόν, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι ματ, είναι κυριολεκτικά σωτήρια μιας και εξαιτίας της τεράστιας χρωματικής τους ποικιλίας, μπορούν να μας συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ μετατρέποντας το πιο απλό μακιγιάζ σε super cool.

  1. Αυτό το υγρό κραγιόν της Smashbox είναι αδιάβροχο και μένει σταθερό για ώρες, ενώ η τεχνολογία Advanced Polymer που διαθέτει εξασφαλίζει πως για 8 ώρες το χρώμα θα κρατήσει τη ζωντάνια του όπως τα πρώτα λεπτά που το απλώσατε. Η υγρή, ματ σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με το Primer Oil complex που κρατάει μαλακά και απαλά τα χείλη όσο το φοράτε. Ζωηρό, ματ, σταθερό χρώμα, απαλά χείλη, καμιά ανάγκη να φρεσκάρισμα- ποια γυναίκα δεν θα ήθελε ένα τέτοιο κραγιόν στο νεσεσέρ της;
  1. Για αυτούς που προτιμούν το διαχρονικό glamour, το ματ παραμένει ο απόλυτος κυρίαρχος. Η M·A·C σας παρουσιάζει μια εναλλακτική της κλασσικής υφής με τις υπέροχες αποχρώσεις του Retro Matte Liquid Lipcolour. Όποια απόχρωση και να διαλέξετε, σας υποσχόμαστε ένα πράγμα: Μια απόχρωση για τα χείλη με ζωντανό χρώμα και υγρό-suede τελείωμα που είναι αδύνατον να ξεχάσετε. Δοκιμάστε το Retro Matte Liquid Lipcolour στην απόχρωση Feels So Grand για βαθύ κόκκινο αποτέλεσμα.
  1. Το Vernis à Lèvres από τον YSL συνδυάζει την ένταση ενός κραγιόν, την λάμψη ενός gloss και την μεγάλη διάρκεια ενός stain. Το αέρινο, γυαλιστερό χρώμα γίνεται ένα με τα χείλη σας.
  1. Ένα πρωτοποριακό κραγιόν από την Erre Due σε υγρή μορφή για το απόλυτο ματ αποτέλεσμα. Το ειδικά μελετημένο πινέλο του εξασφαλίζει εφαρμογή ακριβείας, ενώ το πλούσιο χρώμα του παραμένει αναλλοίωτο όλη μέρα χωρίς να αφυδατώνει τα χείλη.
  1. H αισθησιακή, κρεμώδης φόρμουλα του Vivid Matte Liquid της Maybelline, γλιστράει ομαλά για ένα βελούδινο ματ αποτέλεσμα. Προσφέρει πλήρη κάλυψη και το αποτέλεσμα είναι ένα πλούσιο, έντονο χρώμα. Το εύκαμπτο, λοξό βουρτσάκι με εξαιρετικά μαλακές τρίχες κάνει το περίγραμμα και το σχηματισμό των χειλιών σας  πιο εύκολο από ποτέ!

You may also like