Το νέο smartwatch της Tag Heuer κοστίζει 197.000 δολάρια

Πρόκειται για το πιο ακριβό Android Wear που έχει φτιαχτεί ποτέ.

Το 28ο Salon  International de la Haute Horlogerie τελειώνει σήμερα στη Γενεύη και, μέσα σε «έναν χώρο ανανέωσης, ανταλλαγής και δικτύωσης», ανακοινώθηκε από την Tag Heuer η κυκλοφορία του νέου της smartwatch, του Tag Heuer Connected Full Diamond, με 589 διαμάντια να το κοσμούν στην επιφάνειά του.

Το εν λόγω μοντέλο είναι ουσιαστικά το ίδιο με το Tag Heuer Modular 45 που κυκλοφόρησε η εταιρία τον προηγούμενο χρόνο, με τη διαφορά, όμως, ότι τώρα θα κοστίζει 197.000 δολάρια, λόγω των εκατοντάδων διαμαντιών, με τα οποία το στόλισαν οι δημιουργοί του. Απέχει 195.400 δολάρια από την απλή του έκδοση (1.600$) και πρόκειται για το ακριβότερο AndroidWearπου έχει φτιαχτεί ποτέ.

Το καντράν κι το μπρασελέ είναι φτιαγμένα από 18 καρατίων λευκό χρυσό κι από ένα σύνολο 23,35 καρατίων διαμαντιών (334$ ανά διαμάντι). Αν εξαιρέσουμε την εξωτερική του εμφάνιση και την τιμή που τη συνοδεύει, κατά τα λοιπά, είναι μία τυπική συσκευή Android Wear 2.0, με οθόνη AMOLED, Wi Fi, Bluetooth, GPS, NFC κι επεξεργαστή Intel Atom Z34XX, που, όμως, σε δύο χρόνια δε θα υπάρχει πια. Γι’ αυτό, η Tag Heuer έχει μεριμνήσει και μας επιτρέπει να αντικαταστήσουμε την ηλεκτρονική κίνηση με μηχανική, όταν αυτό γίνει.

Το  νεοεισελθέν μοντέλο της Tag Heuer έρχεται να ανταγωνιστεί τα ακουστικά Onkyo Diamond, με πραγματικά διαμάντια (20 καράτια στην κάθε πλευρά) και τιμή που αρχίζει από τις 80.000$ και φθάνει τις 100.000$, ανάλογα με τις προσαρμογές που επιθυμεί να κάνει ο καθένας.

You may also like