Η νέα χειμερινή συλλογή του Christian Louboutin είναι γεγονός

Και μας κάνει να… κοκκινίζουμε από λαχτάρα!

               Μπορεί ο καιρός να μας προετοιμάζει για μπαλαρίνες, γοβάκια και (μετέπειτα) δροσερά πέδιλα, όμως πολλά είναι τα brands που όσο “τρέχει” η ανοιξιάτικη συλλογή, προσθέτει και τα πολυαναμενόμενα κομμάτια της επερχόμενης χειμερινής σαιζόν. Έτσι, ο οίκος Christian Louboutin μας παρουσιάζει φέτος τι θα φορεθεί… του χρόνου το φθινόπωρο και το χειμώνα!

               Εσπαντρίγιες, πέδιλα και γόβες αποτυπώνουν την έμπνευση που γεννά στους σχεδιαστές οι ζωηράδα της Πορτογαλίας αλλά και τα θεματικά πάρκα αναψυχής. Έντονα χρώματα και prints που φωνάζουν “ας κρατήσει για λίγο ακόμη το καλοκαίρι” κοσμούν τα παπούτσια που θα μας συντροφεύσουν στη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Φυσικά η ίδια φιλοσοφία εκτείνεται και στα επίσης μεταβατικά sneakers και μποτίνια.

            

               Έντονη είναι η παρουσία του τετραγωνισμένου τακουνιού στη νέα συλλογή, όπως αυτό είχε εδραιωθεί στις πασαρέλες του Μιλάνο των ‘70s,  το οποίο θα βρούμε κυρίως σε γόβες και μποτίνια. Όμως δε θα λείπουν και οι εντυπωσιακές over the knee μπότες με λεπτό τακούνι!

             

               Για τα αμιγώς χειμερινά κομμάτια, ο οίκος μας ταξιδεύει στα χιονισμένα Ιμαλάια. Όταν ο ίδιος ο φυσιολάτρης, ο Christian Louboutin εντάσσει στη συλλογή μπότες με αντιολισθητικές σόλες και χοντρά κορδόνια, συνδυάζοντάς τα με επιβλητικά studs και μεταλλικά χρώματα.

            

              Βεβαίως όλα αυτά με τη χαρακτηριστική κόκκινη σόλα του οίκου να κυριαρχεί!

               Με την ίδια φιλοσοφία συναντούμε και τις τσάντες του οίκου, όπου και θα βρούμε υπέροχες handbags, πουγκάκια, τσαντάκια μέσης, clutches αλλά και θήκες smartphones!

             

               Η συλλογή αναμένεται να φτάσει στα καταστήματα που ο οίκος διατηρεί σε όλον τον κόσμο το Μάιο του 2019, οπότε και το brand θα θέσει ισχυρές βάσεις για τις τάσεις του επόμενου φθινοπώρου και του χειμώνα!

You may also like