Η Disney ξαναπροσλαμβάνει τον James Gunn για το “Guardians of the Galaxy 3”

Το “Guardians of the Galaxy” είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα concept της Marvel αυτήν τη στιγμή, με τις δύο ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής να έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στα κέρδη τους. Οι πρωταγωνιστές των ταινιών (Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper) έχουν αγαπηθεί από το πιστό κοινό του franchise σε όλον τον πλανήτη, που ανυπομονεί για τον ερχομό της συνέχειας.

Ο James Gunn ήταν ο άνθρωπος, στον οποίο η Disney οφείλει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία και -σίγουρα- την ποιότητα των ταινιών, αφού είχε αναλάβει τον ρόλο του σκηνοθέτη. Το περασμένο καλοκαίρι, όμως, η εταιρία αποφάσισε να τον απολύσει προς έκπληξη κι απογοήτευση των fans, που έχουν αναγνωρίσει τη συμβολή του. Όπως πληροφορηθήκαμε, η Marvel Studios κράτησε το σενάριο που είχε φτιάξει ο Gunn, ώστε να το χρησιμοποιήσει για την επόμενη ταινία, χωρίς, όμως, να καταφέρει να βρει έναν νέο σκηνοθέτη. Ο ίδιος ο Gunn “μεταπήδησε” στην DC για το sequel του “Suicide Squad”.

Νέες πληροφορίες, τώρα, θέλουν τη Disney να ξαναπροσέλαβε τον σκηνοθέτη και, μάλιστα, ο λόγος φαίνεται να είναι η ειλικρινής μεταμέλεια του Gunn για τα αμφιλεγόμενα tweets που είχε κάνει από το 2009 μέχρι το 2010. O πρόεδρος της Disney, Alan Horn, αποδέχτηκε τη συγγνώμη του κι έτσι αποτελεί πάλι μέλος της εταιρείας.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, για τους λάτρεις της Marvel, αυτά είναι ίσως από τα καλύτερα νέα που έχουν ακούσει εδώ και πολύ καιρό σχετικά με τις αγαπημένες τους ταινίες, αφού η σκηνοθετική ματιά του Gunn αποπνέει μία μεγαλύτερη ασφάλεια και διαβεβαίωση για το αποτέλεσμα. Αυτό είναι που μάλλον συνειδητοποίησε και η Marvel και επανέφερε τον διάσημο σκηνοθέτη στο δυναμικό της.

You may also like