Η παρωδία του «Wrecking Ball»της Miley Cyrus, έγινε viral (+ video)

Wrecking Ball Chatroulette 4Μία μέρα πέρασε από τότε που ο Steve Kardynal ανέβασε στο Youtube τη δική του…ερμηνεία του «Wrecking Ball» της Miley Cyrus για τους χρήστες του Chatroulette και το βίντεο έχει γίνει ήδη hit. Παράλογο; Αν σκεφτείτε πως μετράει περίπου 26 εκατομμύρια views – and still counting! – , καθόλου!

Σίγουρα όσοι μπήκαν στο Chatroulette εκείνη τη μέρα ΜΟΝΟ κάτι τέτοιο δεν περίμεναν να δουν! Παρά όμως τις εμφανείς αντιδράσεις σοκ στην πρώτη θέα της «ερμηνείας» του Kardynal, όλοι οι χρήστες που πέτυχαν το βίντεο σίγουρα το καταδιασκέδασαν! Αρκεί να δείτε τις αντιδράσεις τους!
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει ο ίδιος στο κανάλι του στο Youtube, είναι κωμικός Youtuber. Μάλιστα στις αναρτήσεις του έχει ένα αντίστοιχο video από το Chatroulette όπου διακωμωδεί το «Call Me Maybe».
Επειδή, ως γνωστόν, τόσο το video clip του «Wrecking Ball», όσο κι οι εμφανίσεις της ίδιας της Miley Cyrus σε βραβεύσεις έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης ανά τον κόσμο, άρα επόμενο ήταν ο Kardynal να δώσει μία άλλη διάσταση στο τραγούδι!

Σε περίπτωση που το χάσατε, να περί τίνος πρόκειται!

Όσο για την προσωπική μου άποψη; Μ’ έκανε να δω με άλλο μάτι το τραγούδι!

Και στο αυθεντικό της Milley Cyrus….

Ποιο προτιμάτε;

You may also like