Η συσκευή Bear της FOREO έφτασε στην Ελλάδα

Πόσο cute και παράλληλα τόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι μία μικροσυσκευή που σφίγγει και τονώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας μία νεανική επιδερμίδα που ακτινοβολεί; Κι όμως η FOREO με την άφιξη του BEAR και BEAR mini στην Ελλάδα μπορεί!

Ο σουηδικός γίγαντας στο κομμάτι του skin-tech φέρνει τοο BEAR και BEAR mini στην Ελλάδα! Η πιο τεχνολογικά προηγμένη συσκευή ομορφιάς είναι επιτέλους εδώ και αποτελεί δίχως αμφιβολία την απόλυτη skincare επένδυση ομορφιάς.

Η πανίσχυρη αυτή συσκευή πηγαίνει την «καλή φυσική κατάσταση του προσώπου» στο επόμενο στάδιο. Το BEAR διαθέτει τη ρουτίνα μασάζ Total Facial Knockout. Στοχεύει στη σμίλευση των ζυγωματικών, του λαιμού και του σαγονιού, καθώς και στη λείανση του μετώπου. To BEARmini διαθέτει το Contour Cardio που ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, και τα δύο ήδη προγραμματισμένα στο ειδικό app FOREO For You.

Συνδυάζοντας τα μικρορεύματα και τους επαναστατικούς T-Sonic™ παλμούς, το BEAR και BEAR mini κατορθώνουν να αποδώσουν αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση. Τα διεγερτικά μικρορεύματα τονώνουν την επιδερμίδα. Οι T-sonic παλμοί χαλαρώνουν τα σημεία έντασης των μυών, λειαίνοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Έχοντας ισχυρότερη ένταση ρευμάτων, το BEAR είναι ιδανικό για χρήση σε ολόκληρο το πρόσωπο. Το BEAR mini στοχεύει με ακρίβεια περιοχές όπως το περίγραμμα των ματιών, τα φρύδια και τις γραμμές γύρω από το στόμα.

Οι καινοτομίες δεν σταματούν εκεί! Και οι δύο συσκευές της σειράς BEAR αποτελούν τις μοναδικές στην αγορά που φέρουν την τεχνολογία Anti-Shock System™. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα που εγγυάται shock-free, ομαλές θεραπείες για μέγιστη ασφάλεια και άνεση…Μετατρέποντας τες στις πιο ασφαλείς συσκευές μικρορευμάτων στον κόσμο.

H τεχνολογία του Bear

-Anti -shock system

Η προηγμένη τεχνολογία ρυθμίζει αυτόματα την ένταση των μικρορευμάτων ανάλογα με την αντοχή της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας shock-free θεραπείες. Το καινοτόμο αυτό σύστημα χρησιμοποιεί εξαιρετικά έξυπνους αισθητήρες για τη σάρωση της επιδερμίδας με ταχύτητα 100 φορές ανά δευτερόλεπτο.

-Microcurrent facial toning

Τα microcurrents της συσκευής αποτελούν έναν ασφαλή και ανώδυνο τρόπο ‘σταθεροποίησης’ του δέρματος. Έτσι σμηλεύονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου, εκπέμποντας ηλεκτρικά ρεύματα χαμηλής τάσης. Οι συσκευές της σειράς BEAR χρησιμοποιούν δύο μπάλες μικρορευμάτων που διοχετεύουν ενέργεια απευθείας επάνω στην επιδερμίδα. Η μεσαίου μεγέθους επιφάνεια των σφαιρών αντιμετωπίζει με απόλυτη ακρίβεια τόσο τις μεγαλύτερες περιοχές του προσώπου όσο και κάθε λεπτή γραμμή ή ρυτίδα.

Η FOREO συνιστά η χρήση του BEAR να γίνεται με έναν αγώγιμο ορό σαν το SERUM SERUMSERUM, καθώς μεταφέρουν πιο αποτελεσματικά και με περισσότερη ασφάλεια τα μικρορεύματα από τη συσκευή στην επιδερμίδα. Με τους T-Sonic παλμούς απορροφάται πιο εύκολα. Το συγκεκριμένο serum επιτρέπει τη μέγιστη αξιοποίηση των μικρορευμάτων αυξάνοντας τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Το BEAR διατίθεται στο εμβληματικό φούξια χρώμα της FOREO, ενώ το BEAR mini έρχεται σε Pearl Pink και Lavender παστέλ αποχρώσεις.

How to use bear:
  1. Κατεβάστε την εφαρμογή FOREO For You από Android ή iOs
  2. Συνδέστε την εφαρμογή μέσω Bluetooth στην συσκευή.Πατήστε το κουμπί της για να την ξεκλειδώσετε και να την καταχωρήσετε για πρώτη φορά
  3. Εφαρμόστε το SERUM στο πρόσωπό σας και κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
  4. Επιλέξτε την αγαπημένη σας ρουτίνα ομορφιάς καθώς και την ένταση των microcurrent μέσω της εφαρμογής ή χειροκίνητα με το κουμπί της συσκευής. Χρησιμοποιήστε  το BEAR κάνοντας απαλές κινήσεις γύρω από το πρόσωπό σας

Τα BEAR και BEAR mini είναι ήδη διαθέσιμα στο www.foreo.com. Στην Ελλάδα θα είναι εντός της επόμενης εβδομάδας διαθέσιμα αποκλειστικά στα Sephora

You may also like