Κάνουμε το #stayhome ευκαιρία να ασπαστούμε το lounge wear

Πάει κι ο Μάρτιος, επίσημα πλέον και μπήκαμε στην άνοιξη. Θέλουμε όλοι να βγούμε και να απολαύσουμε τον ήλιο και τη φύση και, σε αυτήν την περίπτωση… Εύχομαι μόνο αυτή η ευκαιρία να μας δοθεί σύντομα. Στο μεταξύ, όμως, εκμεταλλευόμαστε τον ερχομό των ανοιξιάτικων συλλογών. Αναζητούμε τα ιδανικά κομμάτια για να ντυνόμαστε άνετα στο σπίτι για τις δουλειές μας – είναι κι ένα επιπλέον κίνητρο να μη μείνουμε με τις πυτζάμες!

               Αφουγκραζόμενη την τρέχουσα κατάσταση, η νέα συλλογή των Marks&Spencer καταφθάνει ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας για ρούχα για το σπίτι πρακτικά και μοντέρνα 2-in-1. Με υφάσματα ελαστικά για τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση, τα jogger παντελόνια, τα φούτερ, τα t-shirts και οι ζακέτες κάνουν το #stayhome πιο διασκεδαστικό!

               Ειλικρινά, περιμένατε να μην ψηφίσω κι εγώ τα νέα βιώσιμα Stan Smith; Τα διαχρονικά sneakers επανέρχονται ανανεωμένα και απόλυτα eco-friendly σε τρεις εκδόσεις που θα λατρέψουμε!

Time for some pampering?              

Το lockdown είναι η ευκαιρία να προσέξουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας από ό,τι συνήθως. Με τη βοήθεια της La Roche-Posay κάνουμε ακριβώς αυτό. Η ρουτίνα που προτείνουμε;

               Step 1: Καλός καθαρισμός με το Effaclar Gel για απομάκρυνση των ρύπων, των νεκρών κυττάρων και το περιττό σμήγμα ενώ ταυτόχρονα σμικρύνει τους πόρους αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή κι αναζωογονημένη.

             Step 2: Προετοιμάζουμε την επιδερμίδα μας για τη βραδινή της περιποίηση με το serum Retinol B3. Μόλις λίγες σταγόνες αρκούν για να αποκτήσει η επιδερμίδα μας ομοιόμορφη υφή περιορίζοντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

               Step 3: Έρχεται το ιδανικό “φινίρισμα” με την αντιρυτιδική κρέμα HyalouB5. Συμπληρώνοντας τη δράση του serum, η Hyalou Β5 προσφέρει την απαραίτητη για την επιδερμίδα μας ενυδάτωση ενώ την ίδια στιγμή επαναφέρει την ελαστικότητά της. Fun fact: μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι ως κρέμα ημέρας αντί για primer!

“Το βιβλίο είναι ο καλύτερός μας φίλος”

               Τι πιο χαλαρωτικό από το να χαθούμε στις σελίδες ενός καλού βιβλίου; Εντόπισα άλλον ένα τίτλο που πρέπει να προστεθεί στη λίστα αγορών μου το συντομότερο δυνατόν. Το καλό είναι πως το “Διαμέρισμα Στο Παρίσι” του Guillaume Musso (εκδόσεις Κλειδάριθμος) μπορεί να έρθει εύκολα και γρήγορα μέχρι την πόρτα μας χάρη στα Public!

Η Μάντλιν, μια Λονδρέζα πρώην αστυνομικός, νοικιάζει το ατελιέ ενός ζωγράφου στο Παρίσι για να προσφέρει στον εαυτό της την απομόνωση που χρειάζεται ώστε να ξαναβρεί τη γαλήνη. Από κάποια παρεξήγηση, εμφανίζεται στην πόρτα της ο Γκασπάρ, ένας μισάνθρωπος Αμερικανός συγγραφέας με τον ίδιο σκοπό. Να απομονωθεί για να γράψει το θεατρικό του έργο. Αυτές οι δυο ταραγμένες ψυχές, που αναζητούν απελπισμένα τη μοναξιά, θα πρέπει αναγκαστικά να συνυπάρξουν.

Το ατελιέ ανήκε στον διάσημο ζωγράφο Σον Λόρεντς και αποπνέει ακόμη το πάθος του για τα χρώματα και το φως. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο Λόρεντς, συντετριμμένος από την απαγωγή και δολοφονία του γιου του, πέθανε… Αφήνοντας πίσω του τρεις πίνακες που έκτοτε έχουν εξαφανιστεί. Μαγεμένοι από την ιδιοφυΐα του, η Μάντλιν και ο Γκασπάρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ανακαλύψουν αυτούς τους σπάνιας ομορφιάς πίνακες. Αλλά, στην προσπάθειά τους να φέρουν στην επιφάνεια το πραγματικό μυστικό, έρχονται αντιμέτωποι με τους δικούς τους δαίμονες.

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας μην ξεχνάτε: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive!

Featured image: unsplash.com/@srosinger3997

You may also like