Η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισµυρίδη μας μιλούν αποκλειστικά για το φετινό Pop-up Project

Έναν χρόνο μετά από την τελευταία, λόγω των αυστηρών μέτρων που μας επέβαλε η πανδημία, το The Pop up Project επιστρέφει ανανεωμένο. Με τον τίτλο “Let’s Meet Again”! Σε λίγες μέρες, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισµυρίδη, γιορτάζουν την επαναφορά µας σε µία πιο ανέµελη και ασφαλή κανονικότητα, µε τη μεγαλύτερη
συνάντηση των Ελλήνων designers & brands. Ένα διήµερο shopping event στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, που θα εγκαινιάσει και επισήμως το φετινό καλοκαίρι.

Tο The pop up project επιστρέφει μετά από ένα χρόνο! Νομίζω ότι όλοι το περιμένουμε με ανυπομονησία. Πόσος ενθουσιασμός υπάρχει από εσάς τις δύο αλλά και τους σχεδιαστές; Αλλά και ίσως λίγο άγχος; 

Δεν υπάρχει κανένα από τα 14 προηγούμενα Pop Up Projects που να το περιμένουμε με τόση ανυπομονησία τόσο εμείς και οι σχεδιαστές όσο το κοινό. Καταρχήν, πρέπει να ομολογήσω πως η επιλογή των ίδιων των σχεδιαστών αυτή την φορά είναι πιο ώριμη και ολοκληρωμένη από κάθε άλλη φορά. Ένα υπέροχο παζλ δημιουργικότητας και ταλέντου μέσα από τους designers που έχει γνωρίσει και αγαπήσει το κοινό στα Pop Up Projects… Σε συνδυασμό με τους σχεδιαστές που υποδεχόμαστε για πρώτη φορά, κάποιοι από αυτούς διεθνώς αναγνωρισμένοι, όλοι ήδη απόλυτα επιτυχημένοι.

Πέρα από αυτό όμως, το ίδιο το κοινό ανυπομονεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά για αυτή τη συνάντηση! Μιας και μετά από έναν τόσο δύσκολο χειμώνα με σκληρούς περιορισμούς που απαιτούσε η πανδημία, το “Let’s Meet Again”  θα αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή! Κι αυτό, με την αφορμή της επαναφοράς μας σε μία πιο ανέμελη και ασφαλή κανονικότητα, που θα εγκαινιάσει και επισήμως το φετινό καλοκαίρι.

-Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας είναι πλέον ο φυσικός σας χώρος! Τι διαφορετικό να περιμένουμε φέτος 11-12 Ιουνίου; 

Το μότο μας είναι “Ανεβάζουμε τον πήχη όλο και πιο ψηλά” οπότε δεν θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε το ίδιο σκηνικό. Μετά την επιτυχία που γνώρισε το περσινό Pop Up Project που “φέραμε τα μέσα έξω”… Αλλά και για λόγους ασφαλείας πραγματοποιήθηκε στους εξωτερικούς χώρους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή. Φέτος ο ομορφότερος κήπος της Κηφισιάς, μετά από την εντυπωσιακή και ριζική ανακαίνιση του επεκτάθηκε ακόμη περισσότερο. Θα υποδεχθεί κάτω από τον ίσκιο των αιωνόβιων δέντρων και τη δροσιά των ολόφρεσκων παρτεριών, τις φετινές resort δημιουργίες των 50 Ελλήνων designers & brands. Επίσης θα υποδεχτεί το κοινό που επιλέγει να κάνει τις αγορές του στο μεγαλύτερο shopping event της πόλης.

Υποσχόμαστε πως θα αντικρίσετε το πιο όμορφο και το πιο ώριμο The Pop up Project, που έχετε επισκεφθεί ποτέ. Μα επέτρεψε μου να επαναλάβω, για αυτό που είμαστε πάνω από όλα υπερήφανες, είναι οι ίδιες οι resort συλλογές των δημιουργών που λαμβάνουν μέρος στο “Let’s Meet Again”. Θα δείτε τις πιο ιδιαίτερες, high-end resort συλλογές συγκεντρωμένες, για κάθε βαλάντιο…Σε ένα Pop up Project που θα αφήσει ιστορία.

-Λένε πως «ο εαυτός μας είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας». Ως τελειομανείς που είστε, ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για φέτος; 

Πέρα και πάνω και από τις ίδιες τις συλλογές, που δεν κουράζομαι να τονίζω πως φέτος θα είναι καλύτερες από ποτέ, η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς για αυτό το Pop Up Project είναι η ασφάλεια μας. Και οι όροι και οι προϋποθέσεις για την ασφάλεια όλων μας είναι πολύ αυστηροί και απόλυτα συγκεκριμένοι. Όσοι δουλεύουμε για αυτή την τεράστια παραγωγή θα είμαστε εμβολιασμένοι και θα έχουμε υποβληθεί σε covid19 test, τα αποτελέσματα των οποίων θα μας έχουν αποσταλεί μία μέρα πριν το event. Επίσης οι αποστάσεις μεταξύ των corners των designers έχουν σχεδιαστεί από την αρχιτεκτονική μας ομάδα να είναι οι προβλεπόμενες.

Τέλος, -και σημαντικότερο και πιο συγκινητικό όλων- ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μας τιμάει ιδιαίτερα με την πρόταση του να μας στείλει μία ομάδα Εθελοντών. Με την τεράστια εμπειρία που διαθέτουν, θα θερμομετρούν όλους όσους μπαίνουν στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή. Είναι τεράστια η χαρά μας που έχουμε στο πλευρό μας τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Εννοείται πως όλοι όσοι μας επισκεφθούν θα πρέπει να φοράνε μάσκα, την οποία θα μπορούν να αφαιρούν μόνο για κάποια δευτερόλεπτα ώστε να βγάλουν ενδεχομένως μία φωτογραφία. Στοίχημα μας λοιπόν, είναι η απόλυτη ασφάλεια όλων όσων θα παραβρεθούν στο The Pop Up Project “Let’s Meet Again”… Χωρίς να στερηθούμε την ανεμελιά και την χαρά της γιορτής!

-Νομίζω ότι αξίζει να αναφέρουμε ότι το event θα έχει και μια δόση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στηρίζοντας το Make-a-wish Greece; 

Σε ευχαριστώ που το αναφέρεις, γιατί εγώ αποφεύγω από μόνη μου να κάνω “σημαία” ένα γεγονός, όπως η ενίσχυση του πολύτιμου έργου του Make A Wish Greece. Ναι, χωρίς να εκμεταλλευθούμε “επικοινωνιακά” τη φιλανθρωπική χροιά που παίρνει το συγκεκριμένο Pop Up Project με την παρουσία του Οργανισμού που δουλεύει για την εκπλήρωση ευχών  παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Το Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος, θα έχει το δικό του ξεχωριστό corner στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή, με όμορφα personalized βραχιόλια από πολύχρωμες χάντρες. Οι επισκέπτες θα μπορούν να φτιάξουν το όνομα τους, όλα τα “star” προϊόντα με διακριτικό το χαρακτηριστικό Αστέρι του Οργανισμού. Τέλος, θα μπορείτε να βρείτε το πολυτελές coffee table book του Γιώργου Ντάβλα “Opera Tables”. Θα κάνει την πρώτη του επίσημη στο The Pop Up Project, και θα πωλείται 150 ευρώ… Ώστε το Make-A-Wish Greece, να αντλεί μία δωρεά 50 ευρώ από κάθε βιβλίο.

Ναι, είμαστε πολύ πολύ περήφανες για το συγκεκριμένο Pop Up Project “Let’s Meet Again”! Μέσω από το The K-magazine θέλω να βρω την ευκαιρία να καλέσω όλους του αναγνώστες σου να έρθουν να γιορτάσουμε παρέα την έναρξη του καλύτερου καλοκαιριού του κόσμου… Του Ελληνικού Καλοκαιριού!

 Η είσοδος στον κήπο του Μουσείου θα επιτραπεί µόνο σε όσους φοράνε µάσκες, εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα θερµοµετρούν όλους τους εισερχόµενους, ενώ όσοι δουλεύουν στο The Pop Up Project θα είναι εµβολιασµένοι ή θα έχουν υποβληθεί σε covid19 τεστ.

Powered by: Fay’s Control (fayscontrol.gr)

Χορηγοί: VIKTOR & ROLF , FFREAK Boutique Fitness Studio, SOUROTI, +MediPRINOU

Υποστηρικτές: Kayak, Mary J.Blige sun Goddess , Antoinetta Koutsouradi

Χορηγός Επικοινωνίας: Hello! Elle

Το The Pop Up Project ευχαριστεί θερµά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιµη βοήθεια των Εθελοντών του.

The Pop Up Project “Let’s Meet Again”

Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Ιουνίου 10.00′-20.00′

Στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή Λεβίδου 13, Κηφισιά

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

You may also like