Η Alexa Chung μόλις ανανέωσε την φθινοπωρινή της ντουλάπα

Η Alexa Chung, όπως ήταν φυσικό, κάθισε front row στα πιο σημαντικά shows της London fashion week. Αυτό και μόνο αρκεί για να σε πείσει ότι κάτι περισσότερο ξέρει για τις τάσεις. Και όχι γενικά για τις τάσεις αλλά για εκείνες που θα ξεχωρίσουν το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα. Τις ανάδειξε και τώρα ήρθε η στιγμή να τις δοκιμάσεις!

  •  Παλτό σε ροζ και nude αποχρώσεις

Ok! Μπορεί να μην καταφέρεις να βρεις τη συγκεκριμένη διχρωμία σε παλτό, όμως μπορείς να επιλέξεις το ροζ και τις nudeαποχρώσεις μεμονωμένα. Πρόκειται για basic χρώματα, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με casual και πιο επίσημα looks. 

  • Ασπρόμαυρο πουά

Εδώ η Chung σας δίνει την τάση στο μοτίβο, από εκεί και πέρα εσύ θα αποφασίσεις πως και με τι θα το συνδυάσεις. Το ασπρόμαυρο πουά, αποτελεί ένα από τα πιο κλασικά και παράλληλα κομψά prints, το οποίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί έως το βράδυ.

  • Mix&match + δέρμα, σημειώσατε Χ

Το δέρμα και συγκεκριμένα τα δερμάτινα ρούχα και αξεσουάρ θα δώσουν άλλη αισθητική στο εκάστοτε mix&match outfit που θα δοκιμάσεις τους επόμενους μήνες. Πάρε παράδειγμα από την Alexa και ενσωμάτωσε ένα δερμάτινο croppedτοπ πάνω από το πιο ρομαντικό ντύσιμο που μπορείς να φανταστείς. 

  • Πουλόβερ με attitude

Ή αλλιώς πουλόβερ με άποψη, που ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα μοτίβο τους. Η αγαπημένη fashionista φαίνεται ότι αγάπησε ιδιαίτερα το τιγρέ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ΕΣΥ δεν μπορείς να επιλέξεις ένα πουλόβερ με ζεβρέ ή snakeskin print. Γιατί; Γιατί μπορείς!

Black is never boring

  • Total black look με υφές

Όχι, το total μαύρο look δεν είναι βαρετό και σίγουρα δεν αποτελεί μια εύκολη λύση. Κάθε φορά που θα πηγαίνεις να επιλέξεις αυτό το χρώμα, θα σκέφτεσαι την Chung και τις διαφορετικές υφές που διάλεξε στο συγκεκριμένο ντύσιμο. Ripped, λουστρίνι και διάφανο καλσόν σίγουρα έκαναν καλά τη δουλειά τους.

Photos: @alexachung /  instagram

You may also like