Η Amy MacDonald συγκεντρώνει £10.000 για φιλανθρωπικό σκοπό


Η δημοφιλής τραγουδίστρια από τη Σκωτία, που έγινε γνωστή με το “This is the life”, ολοκλήρωσε μέσα σε μια μέρα ένα σετ συναυλιών, του οποίου τα έσοδα θα δοθούν στο STV Appeal, βοηθώντας νέους Σκωτσέζους που ζουν υπό άθλιες συνθήκες.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Αισθάνθηκα ότι όλοι ήμασταν σαν μια ομάδα, ενωμένοι για έναν τόσο καλό σκοπό και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρέθηκαν στις συναυλίες” δήλωσε η MacDonald σε συνέντευξη μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας εμφάνισης.

Στις 12 Ιουνίου η Amy MacDonald πραγματοποίησε πέντε συναυλίες σε πόλεις της Σκωτίας όπως οι Aberdeen, Dundee, Stirling, Edinburgh και Glasgow. Κάθε συναυλία περιείχε παλαιότερες επιτυχίες καθώς και νέα κομμάτια από το καινούργιο album, ‘Life In A Beautiful Light’.

Η διάσημη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός κυκλοφόρησε το τρίτο-κατά σειρά-album της, ‘Life In A Beautiful Light’ στις 11 Ιουνίου. Πρώτο single μέσα από αυτό είναι το ‘Slow It Down’, κομμάτι που “παιζεται” σε όλο τον κόσμο σε τηλεοπτικούς και  ραδιοφωνικούς σταθμούς με μεγάλη επιτυχία.

[vsw id=”oGwXzrW5mFc” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Πηγή: http://entertainment.stv.tv

You may also like