Η Galazia Hytra “υπεύθυνη” για την κουζίνα του Summer Senses στην Πάρο

Πόσο χαρούμενη μπορώ να είμαι για αυτή την υπέροχη συνεργασία που ξεκινά η Galazia Hytra με το μεγαλύτερο 5* ξενοδοχειακό συγκρότημα της Πάρου, που θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2019;

Σε έναν από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς, την Πάρο, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μάρπησσα, το Summer Senses αποτελεί μια ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων που όπως αναφέρει και το όνομά της στόχο έχει την απόλυτη βίωση του ελληνικού καλοκαιριού μέσα από τις πέντε αισθήσεις του επισκέπτη. Τα αρώματα των Κυκλάδων, ο ήχος των κυμάτων, η μαγική θέα στη θάλασσα του Αιγαίου, η χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, η επαφή με τη γη της Πάρου συνεπαίρνουν τις αισθήσεις με την κορύφωση να έρχεται σε εκείνη της Γεύσης με τα πιάτα του εστιατορίου Galazia Hytra που θα συντροφεύουν τα βράδια των επισκεπτών του ξενοδοχείου.

Παιδί του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου Hytra, που φέτος συμπληρώνει 15 χρόνια στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, και μέλος του Ομίλου Τραστέλη που διαθέτει μερικά από τα σημαντικότερα εστιατόρια της χώρας, η Galazia Hytra φεύγει για πρώτη φορά εκτός Αττικής σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για τον προορισμό της Πάρου.

Πριν από λίγες μέρες, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικά από τα πιάτα που θα υπάρχουν στο μενού του εστιατορίου στην Πάρο και οφείλω να πω οτι εντυπωσιάστηκα από τα περισσότερα από αυτά. Οι “Γαρίδες με την κρέμα αβοκάντο, τις πιπεριές τσίλι, την ντομάτα και τον κολίανδρο” ή η “σαλάτα κινόα με τις αγκινάρες τουρσί, το φρέσκο αχλάδι και την κάπαρη Πάρου” ή η “τσιπούρα με τα αλμυρίκια και τις ντομάτες” και τέλος το “cremeux σοκολάτας με το μήλο και τα φουντούκια“, θα είναι από τα πιάτα που θα ανυπομονώ να ξαναγευτώ μέσα στο καλοκαίρι.

Η ομάδα του εστιατορίου Galazia Hytra ταξιδεύει στο νησί φέρνοντας μαζί της μοναδικές συνταγές που πρεσβεύουν τη δημιουργική ελληνική κουζίνα. Πιστό στη φιλοσοφία του για κλασικές συνταγές που αναδεικνύονται σε σύγχρονα πιάτα μέσα από μοντέρνες τεχνικές και εξαιρετική πρώτη ύλη, το εστιατόριο μετατρέπει το ξενοδοχείο σε γαστρονομικό προορισμό. Η αέναη αναζήτηση της τελειότητας, η αναγνώριση και η αγάπη για τον πλούτο της ελληνικής γης, καθώς και η σύγχρονη απόδοση παραδοσιακών συνταγών, μεταφέρονται αυτούσιες στο Summer Senses με τη ζεστή φιλοξενία και ατμόσφαιρα να αποτελεί κοινό παρονομαστή για εστιατόριο και ξενοδοχείο, προσφέροντας στον επισκέπτη μια ολιστική εμπειρία διακοπών.

“Το ξεχωριστό concept του Summer Senses και η φιλοσοφία του έρχονται σε απόλυτη αρμονία με τις αξίες του εστιατορίου Hytra” .

Πάνος Πανταζόπουλος, Managing Director της HIP.Hospitality, εταιρείας διαχείρισης του ξενοδοχείου και ιθύνων νους της συνεργασίας

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: “Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επένδυση, για ένα ξενοδοχείο 100 δωματίων, που στόχο έχει να αναδείξει περαιτέρω τον προορισμό μέσα από ένα premium τουριστικό προϊόν, το οποίο θα γίνει πρεσβευτής της ελληνικής φιλοξενίας στο σύνολό της. Αυτή άλλωστε ήταν η σκέψη πίσω από τη σύμπραξη των δύο brands: η δημιουργία ενός ξενοδοχείου-προορισμού όπου ο επισκέπτης, Έλληνας ή ξένος, θα έχει τη δυνατότητα να βιώσει κάθε έκφανση της έννοιας της φιλοξενίας 5 αστέρων, από το ζεστό καλωσόρισμα και την άνετη διαμονή μέχρι τις εκλεπτυσμένες γεύσεις”.

You may also like