Η Gigi φωτογραφίζει τον Zayn για χάρη της Versace

Μία φωτογράφιση υψηλής αισθητικής από το διάσημο μοντέλο.

Το αγαπημένο μας it-girl, Gigi Hadid, φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την πασαρέλα και τις φωτογραφίσεις με πρωταγωνιστή το εαυτό της κι έκανε στροφή προς την απέναντι όχθη, αναλαμβάνοντας το ρόλο του φωτογράφου. Στο «στόχαστρο» του φακού της βρέθηκε όχι άλλος από τον αγαπημένο της Zayn Malik, που για χάρη του οίκου Versace πόζαρε στο πλευρό του Βρετανικού μοντέλου, AdwoaAboah, για την καμπάνια Spring 2017 Versus.

Με μόνο σύμμαχο ένα iPhoneκαι μια ψηφιακή κάμερα, η Gigiαπαθανάτισε τα δύο μοντέλα, ξεδιπλώνοντας, όπως χαρακτηριστικά είπε το brand, το «έμφυτο φωτογραφικό της ταλέντο».Η φωτογράφιση έλαβε χώρα στο ξακουστό ξενοδοχείο Chateau Marmont στο Los Angeles και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Η ίδια η Donatella, μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά: «Η καμπάνια Versus συλλαμβάνει ο,τι είναι ιδιαίτερο στον Zayn, τη Gigi και την Adwoa. Είναι νέοι άνθρωποι που ορίζουν τη διάθεση της γενιάς τους με ειλικρίνεια, ενέργεια κι αγάπη».

Αυτή τους η συνεργασία με τον οίκο δεν αποτελεί νέο ξεκίνημα για το επιτυχημένο ζευγάρι. Η Gigiέχει περπατήσει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές στα show της Versace ενώ το πρώην μέλος των One Direction θα λανσάρει με το brand μία see-now-buy-now capsule συλλογή «ZaynxVersus».

«Πιστεύω ότι η Versus ήταν πάντα ένα πολύ cool brand. Πάντα ήθελα να σχεδιάσω ρούχα και δεν υπάρχει brand για το οποίο να θέλω περισσότερο να σχεδιάσω από τη Versus», λέει ο Zayn και συνεχίζει «Το bonus είναι ότι θα συνεργάζομαι με την Donatella που αγαπώ και θαυμάζω. Ξέρω ότι θα δημιουργήσουμε κάτι καταπληκτικό.»

You may also like