Η Kaia Gerber ίσως έκανε το hottest haircut για το 2020

Ποια από εμάς δεν παρακολουθεί τις τάσεις που ακολουθούν οι αγαπημένες τους celebritiesστο στυλ των μαλλιών τους και ποια δε θα ήθελε απίστευτα να κάνει ένα μικρό c(l)opy paste ενός trendyκουρέματος; Φυσικά αντιλαμβανόμαστε πως μία μεγάλη αλλαγή μήκους θέλει αρκετή σκέψη. Το haircutμε το οποίο αποχαιρέτισε, όμως, η Kaia Gerber το 2019 φαίνεται πως θέτει νέα trends!

               Με αφορμή την παρουσία της σε ένα eventπαρουσίασης του swimwear brand Inamorata της Emily Ratajkowski, η κόρη της Cindy Crawford ανέβασε μία selfie της όπου παρουσιάζεται με τα μαλλιά της στρωμένα προσεκτικά πίσω από τα αυτιά και με μήκος που μόλις καλύπτει τα αυτιά της.

              

               Στη συνέχεια ακολούθησε μία άλλη ανάρτηση όπου φαίνεται πιο καθαρά το νέο της look. Πρόκειται για ένα newly introduced pixie. Σε σύγκριση με το γνωστό πιο boyishκούρεμα, τα μπροστινά τμήματα είναι πιο μακριά για να δίνει μία πιο γλυκιά αύρα στο ήδη γοητευτικό πρόσωπο του νεαρού μοντέλου.

              

               Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Kaia πειραματίζεται με τα μήκη των μαλλιών της. Την άνοιξη του 2019 εμφανίστηκε με ένα shoulder lob ενώ λίγους μήνες αργότερα “πήρε” μερικά εκατοστά ακόμη για ένα κοντό bob στο ύψος του πηγουνιού.

               Οπωσδήποτε η νεαρή Gerber αποδεικνύει πως η ρήση “το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει” μπορεί να πάρει σάρκα κι οστά, μια που αναμφίβολα έχει κληρονομήσει τη γοητεία και τη χάρη της μητέρας της, επίσης πρώην μοντέλου, Cindy Crawford. Ωστόσο, αν κι οι φυσιογνωμικές ομοιότητες “βγάζουν μάτι”, η Kaia είναι ένα worthy to follow fashion icon όπως η μητέρα της, αλλά σε κάθε περίπτωση δημιουργεί μόνη της τάσεις χωρίς να κοπιάζει να “αντιγράψει” τη διάσημη μητέρα της. Δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε!

               Όσο για μένα; Περιμένω να δω αν θα πιάσω το 100% που απαιτείται για να κάνω μία τέτοια στυλιστική αλλαγή!

               Πηγή: In Style

               Photo credits: Kaia Gerber Insta account

You may also like