Η Kaia Gerber αλλάζει συνεχώς τα μαλλιά της και μας εμπνέει

Η 18χρονη κόρη της Cindy Crawford, Kaia εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των ανερχόμενων top models και η αλήθεια είναι ότι έχει όλα τα προσόντα και την ομορφιά, για να ξεπεράσει την τεράστια καριέρα της μαμάς της. Όμως -όπως είναι φυσικό- είναι μία νεαρή κοπέλα που της αρέσει να πειραματίζεται με τον εαυτό της. Με αφορμή λοιπόν τα ροζ μαλλιά που τόλμησε πριν λίγες μέρες, θυμόμαστε κάποια από τα πιο εντυπωσιακά hairstyle και κουρέματα και εμπνεόμαστε για το φετινό φθινόπωρο.

Η Kaia και οι αλλαγές στα μαλλιά της

  • Πρόσφατα μέσω zoom παρακαλώ έβαψε τα μαλλιά της ροζ. Ήταν κάτι που ήθελε να κάνει καιρό τώρα και με τη βοήθεια του κομμωτή της το έκανε πραγματικότητα με τα ίδια της τα χεράκια. Όπως μπορείτε να δείτε στην κεντρική φωτογραφία, της πάει πολύ! Κι αν δεν το κάνει τώρα στα 18 της, πότε θα το κάνει;
  • Πριν βάψει τα μαλλιά της ροζ πέρασε ένα διάστημα ως ξανθιά. Το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερο, για ένα λόγο της πήγαινε αρκετά και αυτό το χρώμα και της τόνισε ακόμα περισσότερο την θηλυκότητα της.
  • Στο ίδιο μήκος με το ξανθό η Kaiaστο παρελθόν είχε τα μαλλιά της καστανά. Το φυσικό της χρώμα είναι καστανόξανθο και η συγκεκριμένη απόχρωση του καστανού αλλά και το κούρεμα, της τόνιζαν τόσο το σχήμα του προσώπου όσο και τα τέλεια χαρακτηριστικά της.
  • Ένα από τα κουρέματα που της πάνε εξαιρετικά είναι το κοντό καρέ σε συνδυασμό με την απόχρωση του γλυκού καστανού. Και οι δύο επιλογές την κάνουν ακόμα πιο γλυκιά και κομψή. Σίγουρα στο μέλλον πρέπει να επιστρέψει σε αυτό το look!
  • Κι όμως η Kaia στο παρελθόν είχε αφέλειες τις οποίες τις χώριζε στη μέση. Ένα look πιο ρομαντικό που ταίριαζε ιδανικά με την ηλικία και το τότε στιλ της. Είμαστε βέβαιες ότι αν το δοκιμάσει σήμερα το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.
  • Ακόμα και το πολύ κοντό καρέ, σχεδόν αγορίστικο κούρεμα της πάει πολύ. Η αλήθεια είναι ότι είναι βολικό, ταιριάζει στο μικρό πρόσωπο της και δημιουργεί ένα δυναμικό και πιο ροκ χαρακτήρα. We like it!
  • Φυσικά έχει περάσει και τη φάση των μακριών μαλλιών αλλά σε μικρότερη ηλικία. Εννοείται ότι της ταιριάζουν, αλλά όταν είσαι 18 και έχεις ένα τέτοιο πρόσωπο, οφείλεις να παίξεις με τα μαλλιά σου και να δεις τον εαυτό σου αλλιώς!

Τι λες; Πήρες καμία ιδέα για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου;

Photo credits: @KAIAGERBER (instagram)

You may also like