Η KAISER ανανεώνει την εμφάνισή της

Με νέα πιο design ετικέτα… ενισχύοντας την premium εμφάνισή της!

Η Kaiser ανανεώνεται, με νέα κομψή ετικέτα, δίνοντας έναν ακόμη λόγο να την αναζητήσουμε με την επιστροφή μας στα αγαπημένα εστιατόρια καιμπαρ. Η Νο1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, έπειτα από 44ολόκληρα χρόνια παρουσιάζει την νέα, πιο μοντέρνα ετικέτα της, ενισχύοντας την premium εμφάνισή της και τον crafty,ποιοτικό χαρακτήρα της.

Ο μοναδικός τρόπος ζυθοποίησης και η αυθεντικότητά της υπογραμμίζονται στην σφραγίδα ποιότητάς της που μας αποκαλύπτεται για πρώτη φορά. Η παραγωγή μιας Kaiser άλλωστε είναι τέχνη, όπου συνδυάζονται αρμονικά τα πιο ποιοτικά υλικά. Μέσα από τις 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού καιτους 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, με τον μοναδικό λυκίσκο  «Tradition»που κυριαρχεί στη χαρακτηριστική γεύση της, μας υπενθυμίζεται  ότι η Kaiser δεν είναι απλά μια μπύρα!

Με ανανεωμένη εμφάνιση στους γνώριμους μαύρους και χρυσούς της τόνους, που την κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο και με αναλλοίωτη τη μοναδική της γεύση, η Νο1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα μας καλεί να την απολαύσουμε, κάνοντας μια πρόποση για την «επιστροφή» μας μετά από τόσο καιρό και πάντα με ασφάλεια!

Ας πιούμε λοιπόν στην επιστροφή μας στα αγαπημένα μας μαγαζιά! Στα μέρη και τους ανθρώπους που μας κάνουν να νιώθουμε ξεχωριστοί!

You may also like