Η Kérastase χαρίζει την ιδανική ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά με το Blond Absolu

Κάθε γυναίκα, που αποφασίζει να γίνει ξανθιά έχει τη δική της φιλοσοφία πάνω στο χρώμα και στο πώς αυτό δίνει σπίθα στη ζωή της. Τι κοινό έχουν όλες μεταξύ τους; Καμία δε θέλει να επιλέξει ανάμεσα στην επανόρθωση και στην εξουδετέρωση του τόνου. Θέλουν μαλλιά απαλά και φυσικά στο άγγιγμα, χωρίς ξεθώριασμα και χωρίς ανεπιθύμητους θερμούς τόνους. Κανένας συμβιβασμός!

Για πρώτη φορά, δημιουργείται μια ειδικά σχεδιασμένη σειρά που ανταποκρίνεται στις θεμελιώδεις ανάγκες του ξανθού –περιποίηση των μαλλιών και τελειοποίηση του τόνου. Για πρώτη φορά, αξιοποιούνται όλα τα αποδεδειγμένα επανορθωτικά οφέλη του Υαλουρονικού Οξέος, σε συνδυασμό με το εκ φύσεως ανθεκτικό Άνθος Εντελβάις. Για την απόλυτη περιποίηση του ξανθού.
Σε όποιο ξανθό και αν επιλέξετε.

Το ξανθό είναι ποικιλόμορφο. Δεν υπάρχει ένα μόνο ξανθό, μία μόνο αντανάκλαση ομορφιάς και θηλυκότητας. Κι αυτό ακριβώς ήταν η έμπνευσή μας. Για πρώτη φορά, δημιουργούμε μια σειρά περιποίησης αφιερωμένη στην ποικιλομορφία του ξανθού. Το αποτέλεσμα είναι η BLOND ABSOLU: ένα πρωτοποριακό επίτευγμα στην περιποίηση και τη διατήρηση του χρώματος, για το πιο φωτεινό ξανθό. Το δικό σας ξανθό.

Πρόκειται για την πρώτη σειρά με υπεριώδεις χρωστικές για τα ξανοιγμένα μαλλιά.

Υαλουρονικό Οξύ-Ενυδάτωση

Έχετε δει τα αποτελέσματά του στην επιδερμίδα σας. Τώρα, η Kérastase φέρνει τα επανορθωτικά οφέλη ενός από τα πιο περιζήτητα συστατικά περιποίησης −του υαλουρονικού οξέος− και στα μαλλιά σας. Τη διαφορά θα τη δείτε και θα τη νοιώσετε.

Άνθος Έντελβάις-Προστασία

Με καταγωγή από τις παγωμένες Άλπεις, το άνθος Εντελβάις μπορεί να φαίνεται λεπτεπίλεπτο αλλά είναι γνωστό για την ανθεκτικότητά του ενάντια στο σκληρό κλίμα και τις περιβαλλοντικές αλλαγές. Η Kérastase αξιοποιεί όλες του τις προστατευτικές, αντιοξειδωτικές δυνάμεις −ήδη αποδεδειγμένες στην περιποίηση της επιδερμίδας− για τα μαλλιά σας.

Διόρθωση

Η απόλυτη καινοτομία. Η BLOND ABSOLU διαθέτει τις υψηλότερες περιεκτικότητες σε υπεριώδεις παράγοντες εξουδετέρωσης, για να σας εξασφαλί- σει το τέλειο ξανθό. Τα μπλε + μωβ χρωμομόρια εξουδετερώνουν τους ανεπιθύμητους υποτόνους, για καθαρό χρώμα που διαρκεί.

BAIN ULTRAVIOLET
Μωβ σαμπουάν κατά των ανεπιθύμητων θερμών τόνων
Σύνθεση με μπλε + μωβ χρωστικές, για εξουδετέρωση των θερμών τόνων και άμεσα πιο φωτεινό ξανθό. Το υπέροχο αυτό σαμπουάν, με την ιριδίζουσα σύνθεση στο χρώμα του σκούρου μωβ, είναι η καθημερινή δόση επανόρθωσης για τα ξανθά μαλλιά σας. Εξουδετερώνει άμεσα τους πορτοκαλί & κίτρινους υποτόνους. Αποκαθιστά τη λάμψη και την απαλότητα. Ενισχύει τη φωτεινότητα του χρώματος.

Βασικά Ενεργά Συστατικά:
Υαλουρονικό Οξύ + Άνθος Εντελβάις + Υπεριώδεις Παράγοντες Εξουδετέρωσης
Επίπεδο Τόνου:
Από πορτοκαλί-κίτρινο μέχρι πολύ ανοιχτό κίτρινο + γκρι

MASQUE ULTRAVIOLET
Μάσκα κατά των θερμών τόνων για τέλειο ξανθό

Μάσκα εξαιρετικής περιποίησης και εντατικής εξουδετέρωσης. Η υπέροχη κρεμώδης σύνθεσή της περιέχει μωβ χρωστικές, για μακράς διάρκειας δράση ενάντια στους πορτοκαλί τόνους + στο κιτρίνισμα. Η πλούσια λιλά υφή της διεισδύει στην τρίχα αποκαθιστώντας τη λάμψη και φωτίζοντας το ξανθό. Εξουδετερώνει τους πορτοκαλί & κίτρινους υποτόνους, για τέλειο ξανθό. Αναδομεί και θρέφει σε βάθος την τρίχα. Προσφέρει λάμψη και απαλότητα.

Βασικά Ενεργά Συστατικά:
Υαλουρονικό Οξύ + Άνθος Εντελβάις + Υπεριώδεις Παράγοντες Εξουδετέρωσης
Επίπεδο Τόνου:
Από κίτρινο μέχρι πολύ ανοιχτό κίτρινο

BOOSTER CICAFIBRE
Booster ενδυνάμωσης για μετά το ξάνοιγμα

Η πιο πρόσφατη αυτή προσθήκη της Fusio-Dose – της αποκλειστικής σειράς της Kérastase που αποτελείται από εξατομικευμένες, επαγγελματικές τελετουργίες– προσφέρει εντατική επανόρθωση αποκαθιστώντας την ακεραιότητα της τρίχας μετά από το ξάνοιγμα. Εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε, το BOOSTER CICAFIBRE αναδομεί και λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας. Διατίθεται επίσης στο πλαίσιο του προγράμματος Homelab, για να παρατείνει την εμπειρία περιποίησης και στο σπίτι.
Αναδομεί αμέσως την τρίχα. Προστατεύει τη δομή της τρίχας.
Σταματά την οξείδωση σταθεροποιώντας το χρώμα. Επανορθώνει την τρίχα μετά τη χημική, θερμική και μηχανική καταπόνηση.
Διευκολύνει το φορμάρισμα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

You may also like