Η Margot Robbie “βάζει πλώρη” για την Barbie

Η Margot Robbie έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς του Hollywood. Η ταινία που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό και την καταξίωσε στο παγκόσμιο στερέωμα ήταν χωρίς αμφιβολία ήταν το «Wolf of Wall Street» στο πλευρό του Leonardo Di Caprio, ενώ, αυτήν την περίοδο ξανασυναντιούνται στο «Once Upon A Time In Hollywood», αλλά αυτήν τη φορά έχουν μαζί τους  άλλο ένα μεγάλο όνομα, τον Brad Pitt.

Αυτό που πρόκειται να προστεθεί στο βιογραφικό της Margot προσεχώς είναι ένας ρόλος με μεγάλο παρελθόν, κι αυτός είναι όχι άλλος από αυτόν της Barbie. To 2020, θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες η live-actionταινία της διάσημης κούκλας, με την οποία έχουν παίξει γενιές κοριτσιών, με την ίδια την ηθοποιό να είναι και παραγωγός του πρότζεκτ.

Μάλιστα, στην πρεμιέρα του «Once Upon A Time in Hollywood», η Margot είπε:

«Νομίζω ότι είναι μία τέλεια ευκαιρία να βάλουμε λίγη αισιοδοξία στον κόσμο και μία αλλαγή για να γίνουμε φιλόδοξοι για τα νέα παιδιά»

Στην ίδια πρεμιέρα, η ηθοποιός δεν παρέλειψε να σχολιάσει για την πολυσυζητημένη ταινία που παίζεται αυτήν τη στιγμή στους κινηματογράφους, λέγοντας:

«Αφότου διάβασα το σενάριο ένιωσα αυτοπεποίθηση γιατί ήταν πολύ προφανής η σκοπιά του Quentin (Tarantino) στο να την αποτυπώσει – και ήταν πολύ προφανές σ’ εμένα από τον τρόπο που της έγραφε ότι τη λάτρευε κι ότι ήταν γοητευμένος από εκείνη και είχε μνήμες να την παρακολουθεί όταν ήταν 7 χρονών και ήταν απλά ενθουσιασμένος – και αυτό απλώθηκε στη γραφή του»

You may also like