Η Marks & Spenser καλωσορίζει την M&S Home!

0021 (2)Ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη από την γνωστή σε όλους MARKS & SPENCER η οποία χρόνια τώρα εξασφαλίζει για τους πελάτες και φίλους της μόνο τα καλύτερα.

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων που με τις ξεχωριστές ενδυματολογικές προτάσεις της κάνει τον οποιοδήποτε την επιλέξει, να ξεχωρίσει, αυτή την φορά έρχεται για να δώσει μοναδικό style και άποψη,όχι μόνο στην εμφάνιση σας, αλλά και στον προσωπικό σας χώρο.

«Φτιαγμένο» από απαλό αιγυπτιακό βαμβάκι και ανθεκτικό ατσάλι, γεμάτο χρώμα και μεθυστικά αρώματα, το καινούριο σας «σπίτι» άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει στο νέο τμήμα M&S Home στη Γλυφάδα.

0048
Δημοφιλή σε εκατομμύρια καταναλωτές στον κόσμο, τα είδη σπιτιού των Marks & Spencer  διακρίνονται για το εκλεπτυσμένο design, την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, καθώς και για τον βρετανικό τους χαρακτήρα που έχει αγαπηθεί από τους απανταχού λάτρεις της διακόσμησης και όχι μόνο.
Στο νέο M&S Home section θα βρείτε εξαιρετικά κομμάτια από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου για να διακοσμήσετε κάθε γωνιά του σπιτιού σας, όπως την κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα αλλά και τους υπόλοιπους χώρους, χάρις την μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ διακόσμησης, που έρχονται να δώσουν αέρα κομψότητας και αισθητικής στον προσωπικό σας παράδεισο.

0030

M&S Home- Γλυφάδα
Λεωφ. Βουλιαγμένης 85, Εμπ. Κέντρο City Plaza

You may also like