Λευκό γιασεμί για να νιώσουμε την άνοιξη στο σπίτι μας

Ποιο είναι το αγαπημένο σας λουλούδι; Σε μία εποχή που όλα ανθίζουν δεν μπορώ να φανταστώ ένα floral άρωμα χωρίς γιασεμί.  Το άρωμα του γιασεμιού πρωταγωνιστεί στην υψηλή αρωματοποιία και μας παραπέμπει αρκετές φορές σε ρομαντικές ιστορίες, γεμάτες ονειρεμένα τοπία.  Ήρθε λοιπόν, η ώρα να ανανεώσουμε τον χώρο του σπιτιού και να αλλάξουμε όσο την ατμόσφαιρα του όσο καλύτερα μπορούμε. Το άρωμα του γιασεμιού φημίζεται βάση ερευνών για τις χαλαρωτικές ιδιότητες του. Ψεκάστε το ευρύτερο περιβάλλον του σπιτιού, μετατρέποντας τον σε μια «ζεν όαση» για ολοκληρωτική ξεκούραση. Ότι πιο cool…

Jasmine Sambac & Marigold Cologne Intense Sticks – Jo Malone

Ένα άρωμα εμπνευσμένο από τους γαλήνιους αγρούς με γιασεμί Sambac – το πιο πολύτιμο γιασεμί από όλα τα είδη. Τα κατάλευκα μπουμπούκια που κόβονται μόνο την αυγή. Η ισορροπία μεταξύ του ζωηρού marigold και του εξωτικού ylang ylang. Κύριο χαρακτηριστικό το πλούσιο εκχύλισμα benzoin και η ζεστασιά της βανίλιας με την αίσθηση του κεχριμπαριού. Η απόλυτη μετάβαση στην Άνοιξη που χαρίζει γαλήνη και ηρεμία.

White Jasmine – Zara

Η φρεσκάδα ενός μπουκέτου λευκών λουλουδιών θα μετατρέψει το σπίτι σας σε έναν φωτεινό και ντελικάτο χώρο. Το άρωμα από γιασεμί, κρίνο, λευκό μόσχο χαρίζουν την καθαρότητα και την διαύγεια μιας όμορφης ηλιόλουστης ημέρας. Αέρινη αίσθηση σε συνδυασμό της λευκής κομψότητας του γιασεμιού.

Spray Le Blanc Jasmin

To μοναδικό άρωμα γιασεμί γεμίζει το σπίτι σας. Απελευθερώνει αργά το άρωμά του όλη την ημέρα με αποτέλεσμα ο χώρος σας να είναι διαρκώς φρέσκος και αρωματισμένος. Μπορείτε να ψεκάστε και τις ντουλάπες σας ώστε να διατηρήστε το σπίτι σας πάντα αρωματισμένο με την αίσθηση καθαριότητας. Αν αρωματίσετε απαλά το σπίτι σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε o αέρας του θα έχει την αίσθηση της εξοχής. Αυτό θα σας δημιουργεί ευφορία και καλή διάθεση όλη την ημέρα. Αποτελεσματικό καθώς το άρωμα του θα διαρκέσει για αρκετές εβδομάδες.

Just breathe!

Featured image: unsplash.com/@aliissinisalu

You may also like