Βρήκαμε τις αγαπημένες μας γωνιές από τα σπίτια των πιο στιλάτων it girls

Τα τελευταία χρόνια οι τάσεις στο Instagram δεν θέλουν τα διάσημα it girls να ανεβάζουν μόνο τα πιο κομψά look τους αλλά και να μοιράζονται με τους followers τους γωνιές από το εσωτερικό του σπιτιού τους. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις αγαπημένες μας και ήδη κρατήσαμε σημειώσεις για να κάνουμε μικρές και ιδιαίτερες αλλαγές σε όλους τους χώρους του σπιτιού μας.

Olivia Palermo

Ο Olivia μας δείχνει πόσο εύκολα μπορούμε να επιλέξουμε μια γωνιά στο σπίτι μας και να την μετατρέψουμε σε ένα αυτοσχέδιο μπαρ. Βγάλε τα πιο ιδιαίτερα ποτήρια σου – που χρόνια κρύβεις στο ντουλάπι – και τα ποτά που αγαπάς και δώσε άλλη αισθητική στον χώρο σου.

@oliviapalermo

Grece Ghanem

Πολλές φορές δεν χρειάζονται πάρα πολλά έπιπλα για να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή και όμορφη γωνιά στο σπίτι σου. Πάρε παράδειγμα την cozy γωνιά της Grece Ghanem στο σαλόνι της, η οποία αποτελείται μόνο από ένα καθρέπτη στο πάτωμα και μια ιδιαίτερη καρέκλα με υπέροχο design.

@greceghanem

Chiara Ferragni

Φυσικά από το σπίτι της Chiara έχουμε ξεχωρίσει τη τεράστια ντουλάπα – δωμάτιο – που έχει στο σπίτι της. Εκτός από τα δεκάδες ράφια που έχει μέσα και αναδεικνύονται όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ, ο καθρέπτης με τα στρογγυλά φωτάκια είναι αυτό που θα θέλαμε να είχαμε και εμείς στο δικό μας σπίτι.

@chiaraferragni

Vanessa Hong

Ο αγαπημένος χώρος του σπιτιού της Hong είναι αυτός που κάνει διαλογισμό και yoga. Πρόκειται για ένα minimal δωμάτιο με λίγα έπιπλα και αξεσουάρ που ο σχεδιασμός του, δίνει άλλη αισθητική και διάθεση.

@vanessahong

Emili Sindlev

Το προσωπικό στιλ της κομψής Emili, αντικατοπτρίζεται και στο σπίτι της αφού είναι το ίδιο ιδιαίτερο και γεμάτο διακοσμητικά. Εμείς ξεχωρίσαμε τις διαφορετικές υφές που υπάρχουν στο χώρο αλλά και στα λουλούδια που δίνουν επιπλέον χρώμα και χαρά.

@emilisindlev

Anouk Yve

Ένας τεράστιος και ολόσωμος καθρέπτης σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σου – όπως αυτός της Anouk –είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις γιατί από τη μία θα μεγαλώσεις οποιοδήποτε τοίχο ή δωμάτιο και εσύ θα έχεις καλύτερη εικόνα του look σου.

@anoukyve

Anine Bing

Οι φυσικές αποχρώσεις στο σαλόνικαι συγκεκριμένα το καφέ, το λευκό και το nude είναι εκείνες που θα δώσουν επιπλέον κομψότητα στο σπίτι σου και θα κάνουν ακόμα πιο ζεστό τον χώρο σου.

@aninebing

Featured image: @chiaraferragni /   Instagram

You may also like