Ποιο θα είναι το τυχερό σας γούρι για το 2022;

Υπάρχει πάντα η αισιόδοξη σκέψη, ότι κάθε καινούργια χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, με εμάς να περιμένουμε με χαρά, να ζήσουμε κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό. Περιμένουμε το 2022 να είναι μια λυτρωτική χρονιά για όλους, τόσο από άποψη σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα διαφόρων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν αρκετοί άνθρωποι.  Έτσι λοιπόν, διαλέξαμε τα πιο τυχερά γούρια για να δώσουμε ένα προβάδισμα αισιοδοξίας, για αυτό που έρχεται και θέλουμε να πιστεύομε, πως όλα θα εξελιχθούν όπως τα θέλουμε και συνεπάγεται με ότι και αν είναι αυτό για τον καθένα. Πέντε ξεχωριστές επιλογές!

Links of London 

Φέτος τα Χριστούγεννα,το Brand αντλεί έμπνευση από το εορταστικό πνεύμα της εποχής και δημιουργεί ένα μοναδικό ασημένιο γούρι κόσμημα για την νέα χρονιά.

Το μήνυμα ελπίδας αποτυπώνεται με τον πιο κομψό τρόπο στο μοναδικά σχεδιασμένο ασημένιο pendant. Είναι διακοσμημένο με ένα καλλιγραφικό 2 και την λέξη “Hope”, με την υπογραφή της Links of London.

Lifelikes

H Lifelikes παρουσιάζει τη συλλογή της Girlboss 2022. Η εικονογράφηση έγινε από την Βee Tranouli. Απεικονίζει μία γυναίκα δυναμική, και αποφασιστική που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας. Παράλληλα διατηρεί το δικό της στυλ, τη δική της προσωπικότητα και είναι ευαισθητοποιημένη ως προς την προστασία των ζώων και του περιβάλλοντος.

4609
Maya Zoulovits

Υποδεχτείτε το 2022 με το γούρι “Signature”γραμμένο στους λατινικούς αριθμούς ΧΧΙΙ. Κατά τη δημιουργό, συμβολίζει την σοφία, την αιώνια αγάπη, την πνευματική φώτιση, την δύναμη, την ελευθερία από τους φόβους και τις αμφιβολίες.

Μαριάννα Πετρίδη

Διαχρονική αξία σε ότι φανταστείτε για το 2022. Έκπληξη παρουσιάζει με τα πρωτότυπα σχέδια της. Εύρος κοσμημάτων και η μοναδική  «ταυτότητα των πολύχρωμων blots». Πραγματικά εκεί θα χρειαστείτε τύχη για το τι θα αποφασίσετε να αγοράσετε.

Κι εδώ θα προσθέσουμε τα υπέροχα γούρια που βρήκαμε στο υπερ-πετυχημένο The Pop-up Project της Φαίης Μπέη και της Ιλεάνας Ισμυρίδη… Πότε; Το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο Μουσείο Φυσική Ιστορίας, στην Κηφισιά. Δεν μπορούμε να κλείσουμε αυτό το άρθρο αν δεν προσθέσουμε τα luck charms για το 2022. Από την Anjie Georgakopoulou και από την Αννίτα Παναγοπούλου.

Featured image: unsplash.com/@jannerboy62

You may also like