ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2023

  Δεν μπορώ να φανταστώ τις γιορτές χωρίς αυτά τα μικρά στολίδια που είναι φτιαγμένα με αγάπη και γεμάτα ευχές! Κάθε χρόνο χαρίζουμε στους αγαπημένους μας και από ένα. Μια ευχή για μια νέα αρχή, ένα νέο έτος γεμάτο αισιοδοξία και όνειρα. Όλα αυτά περιτριγυρισμένα από πράσινες, κόκκινες, χρυσές, ασημένιες κλωστές και τα πιο ωραία περιτυλίγματα. Στιγμές που γεμίζουν από αναμνήσεις και συναισθήματα της χρονιάς που φεύγει. Διαλέγουμε τα πιο όμορφα γούρια λοιπόν, με την πεποίθηση ότι η τύχη θα είναι δίπλα σε κάθε τι όμορφο που γεννιέται αυτή την ημέρα! Στην αγάπη και την καλοσύνη μέσα μας. Στο μικρό παιδί που περιμένει ανυπόμονα τα δώρα του. Εκεί βρισκόμαστε και περιμένουμε με λαχτάρα το δικό μας φετινό «γούρι». Ανακαλύψαμε τα καλύτερα για εσάς…

Serkos

Το φετινό γούρι είναι κόκκινο κρεμαστό σε σχήμα καρδιάς. Το 23 κρέμεται με κορδόνι.

Zolotas

Ένα ασημένιο παντατίφ Kypseli επιχρυσωμένο ματ και με σατέν κορδόνι

Lalaounis

Το πρωτοχρονιάτικο γούρι για το 2023, είναι εμπνευσμένο από σχήματα καρδιάς, στα υπέροχα τελετουργικά ενδύματα της αυτοκράτειρας Ειρήνης, όπως φαίνεται στο ψηφιδωτό του Κομνηνού, 12ος αιώνας μ.Χ.

Minas

Καλωσορίζει το 2023 με μια ευχή!Μαζί μπορούμε να φτάσουμε σε νέα ύψη. Με νέες ελπίδες. Όνειρα. Με νέες ευκαιρίες. Με νέες φιλοδοξίες. Και εμπιστοσύνη για το αύριο μας.

Vildiridis

Το γούρι για το 2023 είναι ένα στολίδι από μόνο του. Μία αλυσίδα μενταγιόν ονομαζόμενη «κόκκινος τάρανδος».

Επίσης, μπορείτε να ανακαλύψετε απίθανα γούρια στα πωλητήρια των μουσείων. Σε κάποια από αυτά βρήκαμε τα εξής:

Μουσείο της Ακροπόλεως

Τα γούρια του Μουσείου της Ακρόπολης για το 2023 – μάτια, ρόδια, κυδώνια. Το επιτραπέζιο γούρι από επιχρυσωμένο ορείχαλκο του σχεδιαστή Κώστα Δημόπουλου είναι ένα κρεμαστό και επιτραπέζιο γούρι κόσμημα, από επιχρυσωμένο ορείχαλκο, σε μορφή έλικας. Είναι εμπνευσμένα από την έλικα στην οποία απολήγει η σίμη της στέγης του Εκατομπέδου, του μεγάλου ναού που οικοδομήθηκε γύρω στο 570 π.Χ.

Εθνικό Ιστορικό Μουσείο

Το Γούρι του για το 2023σε επιμέλεια-κατασκευή της Μαρίας Λιώνη, είναι αφιερωμένο στον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας, για να τιμήσει την επέτειο της συμπλήρωσης 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Τα δικά μας αγαπημένα από τα 2k10 Creations και τα Treasurebox by Annita

Πολύχρωμα κουκουνάρια διακοσμημένα με τον αριθμό 23 που θα δώσουν στυλ και θα φέρουν τύχη σε όποιον τα φορέσει. (2k10 Creations)

Universe 2023 : Μια συλλογή εμπνευσμένη από τα στοιχεία του σύμπαντος που μας ενώνουν. Με 3 πλευρές το τρίγωνο συμβολίζει τον αριθμό 23 που έρχεται…το μάτι…το αστέρι…σύμβολα που αγαπάμε να φοράμε στα κοσμήματά μας 🌟( Treasurebox by Annita)

Υπάρχουν άπειρες επιλογές για να ανακαλύψετε και μόνοι σας. Μα να θυμάστε, πως το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν είναι φυσικά το τι θα επιλέξουμε για να χαρίσουμε, αλλά η αγάπη και ο τρόπος με τον οποίο θα χαρίσουμε αυτά τα δώρα. Μια αληθινή αγκαλιά είναι το απόλυτο περιτύλιγμα.

Featured image: unsplash.com/@kathyryn_tripp

You may also like