Η Meryl Streep επίσημα στη 2η σεζόν του Big Little Lies

Σα να μην ανυπομονούσαμε αρκετά για τη συνέχεια του επιτυχημένου «Big Little Lies», προ ολίγων ημερών έφτασε η είδηση ότι στη 2η σεζόν θα συμμετάσχει όχι άλλη από την αγαπημένη, οσκαρική MerylStreep. Ναι, καλά ακούσατε! Η Streep θα πάρει τη θέση της στο πλάι της Reese Witherspoon και της Nicole Kidman, καθώς επίσης και δίπλα στις πρόσφατα επιβεβαιωμένες επανόδους των Jane Chapman, Renata Klein και Bonnie Carlson.

H 68χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός θα αναλάβει το ρόλο της μητέρας του Perry Wright (Alexander Skarsgård), του βίαιου συζύγου της Celeste Wright. H Mary Louise Wright(όπως θα ονομάζεται) έρχεται στη ζωή της Celeste ανησυχώντας για την ευημερία των εγγονιών της και ζητά απαντήσεις για το θάνατο του γιου της, οπότε λογικά αναμένουμε να δημιουργήσει κάποιες αναταραχές στις ζωές των πρωταγωνιστριών.

«Η 2η σεζόν θα εξερευνήσει την κακοήθεια των ψεμάτων, την αντοχή των φιλιών, την ευθραυστότητα των γάμων και, φυσικά, τη μοχθηρή ένταση της ανατροφής των παιδιών», όπως ανακοινώθηκε από την HBO σχετικά με το τι θα πραγματεύεται ο επόμενος κύκλος επεισοδίων.

Τα νέα για τη συμμετοχή της Meryl Streep φτάνουν λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για Όσκαρ για το ρόλο της στην ταινία «The Post» του Steven Spielberg, ένα γεγονός που φτάνει τις συνολικές υποψηφιότητες της ηθοποιού για τα βραβεία στο εντυπωσιακό νούμερο 21. Έχει κερδίσει σε τρία από αυτά: Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου στο «Kramer vs. Kramer», Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου στο «Sophie’s Choice» και στο «The Iron Lady».

Ο μισθός της για το κάθε επεισόδιο λέγεται ότι θα κυμαίνεται περίπου στις 800.000 δολάρια.

You may also like