Η Renée Zellweger ως Judy Garland και το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

H Renée Zellweger έχει ξεχωρίσει πολλές φορές για το ταλέντο της στην υποκριτική, το οποίο της έχει χαρίσει Βραβείο Όσκαρ, BAFTA, τρεις Χρυσές Σφαίρες και τρία Screen Actors Guild Awards. Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος ήρθε με την ταινία “Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation” (1994), ενώ η μεγάλη της επιτυχία συνέβη με τον ρόλο της Bridget Jones στην ομώνυμη σειρά ταινιών.

Τώρα, η Zellweger θα αναλάβει τον ρόλο μίας από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες στην ιστορία του Hollywood, αυτόν της Judy Garland, στην ταινία “The World’s Greatest Entertainer“. H Garland ήταν μία ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια από την Αμερική που πρωταγωνίστηκε σε δεκάδες ταινίες της MGM, μεταξύ των οποίων το “The Wizard of Oz”, όπου ανέλαβε τον ρόλο της Dorothy Gale. Η Garland έχει επίσης παίξει στο “A Star Is Born” (1954) και στο “Judgement In Nuremberg” (1961), για το οποίο ήταν υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας δήλωσε σε ένα δελτίο τύπου:

“Πάντα ήθελα να κάνω μία ταινία που να εξερευνεί την μεγάλη performer και το κόστος του “παιδιού-θαύματος… Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Judy Garland έχει γελάσει, αγαπήσει και διασκεδάσει ο,τι και να της προέκυπτε η ζωή, και το κοινό της τη λάτρευε για αυτό. Αλλά πλήρωσε ένα τίμημα σε μία παιδική ηλικία που χάθηκε στο Hollywood, μία συναισθηματική εξάντληση και μία λαχτάρα για μία ‘κανονική’ ζωή μακριά από το ουράνιο τόξο. Είναι μία δυνατή και συγκινητική ιστορία που ελπίζω να εμπνεύσει νέους θεατές να ανακαλύψουν τη χαρούμενη κληρονομιά της Judy Garland”.

Στο πλάι της Zellweger θα δούμε επίσης τη Jessie Buckley, τον Finn Wittrock, τον Rufus Sewell και τον Michael Gambon.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ, μέχρι τότε, κυκλοφόρησε το τρέιλέρ της για να πάρουμε μία πρώτη γεύση.

You may also like