Η Salma Hayek εισέρχεται στο “House of Gucci”

Μπορεί οι κινηματογραφικές αίθουσες να μην έχουν ανοίξει ακόμη τις πόρτες τους (στη χώρα μας), το καλό είναι πως όταν γίνει αυτό…Θα έχουμε μία μεγάλη λίστα ταινιών που θα θέλουμε να απολαύσουμε σε αυτές. Στη λίστα αυτή εντάσσεται και η νέα ταινία του Ridley Scott “House of Gucci”.

               Κεντρικός άξονας της ταινία είναι η πραγματική ιστορία της δολοφονίας του Maurizio Gucci (Adam Driver), εγγονού του ιδρυτή του γνωστού οίκου μόδας Gucci. Στο πλευρό του Driver θα δούμε τη Lady Gaga στο ρόλο της πρώην συζύγου του Maurizio, Patrizia Reggiani. Είναι αυτή που κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε σε φυλάκιση για το φόνο του, ενώ επίσης απέκτησε και το ψευδώνυμο της “Μαύρης Χήρας”. ( Καμία σχέση με την Natasha Romanoff, να διευκρινίσουμε εδώ!).

               Το hype για την επερχόμενη ταινία του Scott “άναψαν” οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας όπου ο Adam Driver κι η Lady Gaga ποζάρουν ως το κάποτε ερωτευμένο ζευγάρι…Αγνοώντας το σκοτεινό τους μέλλον. Έτσι λειτουργεί μάλλον ως κερασάκι στην τούρτα η ένταξη της Salma Hayek στο cast. Με τη Μεξικανή ηθοποιό να υποδύεται τη φίλη και συνεργό της Patrizia Regianni.

   “Χαίρομαι πολύ η φίλη μου η Salma αποφάσισε να μας συντροφεύσει σε αυτό το project. Μιλούσαμε για σχεδόν 20 χρόνια για αυτό και πλέον είναι κι αυτή κομμάτι του”.

Giannina Scott, παραγωγός ταινίας (Deadline)

               Προσωπική σημείωση: Η λίστα με τις ταινίες που θέλω να δω στο σινεμά μεγαλώνει επικίνδυνα!

               Πηγή: Empire

You may also like