Η Tyra Banks σε κάνει μοντέλο για μία μέρα στο νέο θεματικό της πάρκο, Modelland

Η Tyra Banks έχει στο βιογραφικό της τον τίτλο του μοντέλου, της ηθοποιού, της τηλεπερσόνας, της συγγραφέως και της επιχειρηματία, κι ετοιμάζεται, τώρα, να προσθέσει και το νέο της εγχείρημα, που όχι μόνο επεκτείνει την ήδη υπάρχουσα δουλειά της, αλλά εισάγει στον κόσμο κάτι εντελώς καινούργιο. Η δημιουργός, λοιπόν, του “America’s Next Top Model” θα ανοίξει ένα θεματικό πάρκο μέσα στο εμπορικό κέντρο “Santa Monica Place” στην Καλιφόρνια.

Η ιδιαιτερότητα του εν λόγω πάρκου έγκειται στο ότι, ενώ είναι εμπνευσμένο από την Disneyland που τόσο αρέσει στην Tyra, ουσιαστικά δημιουργεί στους επισκέπτες την αίσθηση ότι βρίσκονται μέσα στον κόσμο του modeling, μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων. Τις πληροφορίες έδωσε η ίδια μιλώντας στο WWD, όπου χαρακτηριστικά δήλωσε:

“Δημιούργησα το ‘Top Model‘ για να επεκτείνω τον ορισμό της ομορφιάς βασιζόμενη στον δικό μου πόνο που μου έλεγαν ‘οχι’ ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί έχω καμπύλες ή γιατί είμαι μαύρη. Η ενσυναίσθησή μου για τις γυναίκες γενικά αυξήθηκε μέσα από την εμπειρία. Και τώρα με το Modelland, κάνω 10 βήματα μπροστά, δίνοντας στον κόσμο την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον άπιαστο κόσμο, ανοίγοντάς τον για όλους. Άντρες, γυναίκες, οικογένειες, όλοι οι γενιές μπορούν να έρθουν και να μπουν στον κόσμο των μοντέλων για μία μέρα, να έχουν μία χαρούμενη εμπειρία shopping κι ένα περιπετειώδες γεύμα”

Για να μπουν οι επισκέπτες ακόμα περισσότερο στο κλίμα, η Tyra είπε ότι έχει έρθει σε επαφή με σχεδιαστές κοστουμιών του Hollywood και στυλίστες για να δημιουργήσουν ρούχα ειδικά για το κοινό.

Προς το παρόν δεν έχουμε οπτικό υλικό από το Modelland, όμως, με όλα αυτά που δήλωσε το μοντέλο, έχουμε μεγαλη περιέργεια να δούμε πώς θα είναι.

You may also like