Φριζαρισμένα μαλλιά; Σας έχουμε τις λύσεις

Ορισμένες μέρες τα μαλλιά σας είναι λαμπερά, πλούσια και γυαλιστερά. Και εσείς είσαστε γεμάτες αυτοπεποίθηση. Άλλες μέρες πάλι, το φριζάρισμα, σας κάνει να μοιάζετε σαν να ξυπνήσατε μόλις με hangover. Επικαλείστε την υγρασία ή το DNA, αλλά όποια και αν είναι η αιτία, τα μαλλιά που φριζάρουν απαιτούν ιδιαίτερες δεξιότητες διαχείρισης.

Ποιος όμως θα μπορούσε να μας βοηθήσει περισσότερο και πιο υπεύθυνα από τους ειδικούς; Έτσι, ρωτήσαμε και μοιράστηκαν μαζί μας, μερικές από τις καλύτερες συμβουλές και προϊόντα, ειδικά σχεδιασμένα για να χαρίσουν ακόμα και στα πιο ατίθασα μαλλιά, μεταξένια όψη.

#1 Όσο πιο ξηρά τα μαλλιά μας, τόσο πιο επιρρεπή είναι στο φριζάρισμα. Το ντους είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να τους χαρίσουμε λίγη παραπάνω υγρασία και ενυδάτωση, χάρη στα ειδικά σαμπουάν που υπάρχουν παντού γύρω μας. Αναζητήστε προϊόντα με σιλικόνη, argan oil, λάδι Camelia, έλαιο αβοκάντο, έλαιο καρύδας και καστορέλαιο.

#2 Οι ειδικοί, μας προτείνουν να αφήνουμε μια μικρή ποσότητα μαλακτικού στα μαλλιά μας μετά το λούσιμο. Εάν τα μαλλιά σας είναι σγουρά, αφήστε αρκετή ποσότητα ώστε να τα αισθάνεστε μαλακά και ολισθηρά και στεγνώστε τα έτσι. Μην εφαρμόσετε το προϊόν στη ρίζα. Αντ ‘αυτού προτείνεται η εφαρμογή από το μέσο της τρίχας και μέχρι τέλους.

#3 Για επιπλέον προστασία, μόλις τελειώσετε με το λούσιμο, προσθέστε έναν ορό ή κρέμα. Σας προτείνουμε το Dr. PAWPAW “IT DOES IT ALL” 7 IN 1 HAIR TREATMENT. Αυτή η κρέμα περιποίησης και styling μαλλιών είναι σχεδιασμένη για να εξοικονομείτε χρόνο, χώρο και χρήματα. Έχει βραβευτεί ώς το καλύτερο προϊόν για τα μαλλιά στο Ην. Βασίλειο το 2017. Περιέχει paw paw το οποίο έχει υποστεί ζύμωση και άρωμα από εξωτικό μάνγκο και καρύδα. Το “It Does It All” δεν λαδώνει τα μαλλιά και είναι το τέλειο προϊόν για το στέγνωμα των μαλλιών σας καθώς τα προστατεύει από τη θερμότητα, τα λειαίνει προσθέτοντας λάμψη, μειώνει την ψαλίδα και τα ξεμπερδεύει ευκολότερα.

#4 Περίπου κάθε δύο μήνες, καλό θα ήταν να κουρεύεστε. , λέει. Τα οφέλη από το συχνότερο κούρεμα είναι πολλά. Αφενός η ψαλίδα, είναι σημαντικός ένοχος στην πρόκληση του φριζαρίσματος, αφετέρου, οι φθαρμένες τρίχες χάνουν την υγρασία τους γρηγορότερα. Κάτι που προκαλεί επιπλέον βλάβη. Οι χωρισμένες τρίχες φαίνονται ασαφείς, καθιστώντας έτσι την εμφάνισή τους ακόμα χειρότερη από πριν. Με άλλα λόγια, ίσως είναι καιρός να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.

#5 Αν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τη μέθοδο στεγνώματος με πιστολάκι, υπάρχει μια εναλλακτική λύση. Τα ιωνικά εργαλεία θερμότητας, όπως το Bellissima K5 2000, βοηθούν τα μαλλιά σας να είναι πιο ομαλά ενώ ταυτόχρονα τα στεγνώνουν γρηγορότερα.  Ο κρύος αέρας σταθεροποιεί το στυλ σας. Ο ιονιστής στο εσωτερικό του σεσουάρ δημιουργεί αρνητικά σωματίδια που λέγονται ιόντα, τα οποία εξουδετερώνουν το θετικό φορτίο που έχουν συνήθως τα μαλλιά. Αυτό ηρεμεί τις μεμονωμένες τούφες, τις εξισορροπεί και αφαιρεί κάθε στατικό ηλεκτρισμό. Ως αποτέλεσμα, τα μαλλιά είναι πιο απαλά, λιγότερο ατίθασα και διατηρούν τέλεια την φόρμα τους.

You may also like