Θέατρο και μουσική από τα Everyday Girls @MTV

Ποιος είπε ότι οι ήρωες της πόλης δεν ζουν δίπλα μας;
Τα Everyday Girls συνεχίζουν να συναντούν αγόρια της διπλανής πόρτας που μας εμπνέουν, μας εκφράζουν, μας κάνουν αισιόδοξους.
EDG2Αυτή τη Δευτέρα η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη συναντά τον Alceen, έναν από τους πιο διάσημους djs και μουσικούς παραγωγούς της γενιάς του. Ο Alceen, κατά κόσμον Άλκης Αφεντάκης, με φόντο ένα funky graffiti του Θησείου, εξηγεί στη Μαριάνθη το παρασκήνιο της διασκευής κομματιών, την παγκόσμια τάση των remixes και μαζί μιλούν για το νέο πρόσωπο της νυχτερινής Αθήνας.

 
EDG4Λίγα στενά πιο κάτω, στο εκπληκτικό θέατρο “Από Μηχανής”, η Μυρτώ Κάζη συναντά τον Γιώργο Βουβάκη, έναν εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης “Έγκλημα στα Παρασκήνια” με τον Ερρίκο Λίτση και τη Γωγώ Μπρέμπου, που σπάει ταμεία.

Με 95% άνεργους ηθοποιούς, η Μυρτώ τον ρωτά γιατί επιμένει να ακολουθεί το όνειρό του, μιλούν για τέχνη, μικρές εναλλακτικές παραστάσεις, το απαιτητικό ελληνικό κοινό και τον έρωτα που αναπτύσσεται -καμιά φορά εκ των πραγμάτων- μεταξύ δύο ηθοποιών!
Ακόμα, ο OLA, ο Σουηδός παραγωγός του απόλυτου hit “I’m in Love” που έφτασε στην κορυφή των charts παγκοσμίως, ήρθε στην Αθήνα για 2 μέρες, έχασε τις βαλίτσες του στο αεροδρόμιο, αλλά βρήκε τη Μυρτώ στο Σύνταγμα και με φόντο την πλατεία, τα είπαν χαλαρά! Ο OLΑ στα 27 του έχει δική του δισκογραφική εταιρία και ζει μια ζωή, αρκετά πιο εύκολη και γεμάτη ευκαιρίες από αυτήν που ζούμε στην Ελλάδα. Ο ίδιος ξέρει για την κρίση στη χώρα μας, δίνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας και αποκαλύπτει πως στη Σουηδία επισκέπτεται τουλάχιστον δύο φορές το μήνα ένα ελληνικό εστιατόριο όπου τρώει τζατζίκι και σουβλάκι!

[vsw id=”4iT8gVwuiNs” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Αυτά και άλλα πολλά, στο καινούργιο επεισόδιο των δραστήριων Everyday Day Girls του MTV!

Δευτέρα  08 Απριλίου στις 20:30 και  Σάββατο στις 16:30 (επανάληψη)

You may also like