Κάντε το μακιγιάζ σας, όπως οι επαγγελματίες…

Έχετε βρει το αγαπημένο σας foundation; Το αγαπημένο σας πινέλο για την εφαρμογή του; Ή εκείνο για την εφαρμογή του bronzer σας; Όχι; Με τα πινέλα των ματιών τι γίνεται; Δεν χρειάζεται πανικός, μιας και σήμερα θα εξηγήσουμε κάποια πράγματα εκ θεμελίων. Είτε έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να στοιβάζετε τα καλλυντικά σας, είτε θέλετε να αναβαθμίσετε το νεσεσέρ σας με πινέλα και αξεσουάρ σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας, κρατήστε σημειώσεις, γιατί ξεκινάμε.

#1 Primer, ή αλλιώς η αρχή των πάντων. Και δεν μιλάμε φυσικά για ένα οποιοδήποτε primer, αλλά ένα που θα καταφέρει να κάνει ό,τι υπόσχεται, όπως το iconic primer της BECCA. Αυτό το primer προετοιμάζει την επιδερμίδα για το μακιγιάζ και “σβήνει” τις ατέλειες σαν Insta-φίλτρο! Το Backlight Priming Filter φωτίζει το πρόσωπο με ένα πέπλο διάφανης λάμψης που μοιάζει να βγαίνει εκ των έσω χάρη στα luminizers νέας γενιάς που προσαρμόζονται σε κάθε τόνο επιδερμίδας, δημιουργώντας έτσι ένα τέλειο blurring αποτέλεσμα ιδανικό για την επιδερμίδα που χρειάζεται ένα boost λάμψης και ζεστασιάς. Πόροι και λεπτές γραμμές λειαίνονται τέλεια, δημιουργώντας έναν άψογο καμβά πάνω στον οποίο θα απλώσετε το makeup αλλά μπορείτε να το φορέσετε και μόνο του, αν δεν θέλετε κάλυψη αλλά απλά έξτρα φωτεινότητα στο πρόσωπό σας. O κύριος λόγος όμως, που πρέπει να ξεκινήσετε με αυτό είναι επειδή κάνει όλα τα παρακάτω βήματα πιο εύκολα.

#2 Τα διορθωτικά είναι ένα αναγκαία και εξαιρετικά χρήσιμα, εάν η επιδερμίδα σας εμφανίσει ευρυαγγείες, μαύρους κύκλους ή σπυράκια. Πράσινα, κίτρινα, πορτοκαλί και μωβ, βρείτε εδώ αυτό που μπορεί να διορθώσει τις δικές σας ατέλειες και θα σας προσφέρει άψογη βάση. Εφαρμόστε τα πριν το foundation, τη πούδρα ή τη BB σας και αναβαθμίστε την προετοιμασία του προσώπου σας, εύκολα και «μαγικά».

Το μυστικό είναι η σωστή έρευνα. Ψάξτε, ρωτήστε και δοκιμάστε αυτά που σκέφτεστε να αγοράσετε ώστε να διαπιστώσετε από μόνες σας, πως κάθονται στο χέρι σας αλλά και στο πρόσωπό σας. Ο κανόνας είναι ένας. Ό,τι εξυπηρετεί τους άλλους, δεν είναι απαραίτητο να εξυπηρετεί και εσάς.

You may also like