Καθαρός λαιμός και ανοιχτή μύτη…για όλο τον χειμώνα!

attached_image11050Μπορεί να κυκλοφορούν απίστευτες ιώσεις και όλος ο κόσμος να υποφέρει, εμείς παίρνοντας τις βιταμίνες μας και ζεστά ρούχα προσπαθούμε να τις αποφύγουμε! Δεν είναι όμως πάντα εύκολο, γιατί είναι “ύπουλες”. Και, δυστυχώς, κρυολογούμε! Μικροί-Μεγάλοι!Στο φαρμακείο του σπιτιού έχουμε τα απαραίτητα “φάρμακα” για να καταπολεμήσουμε τον πονόλαιμο και τον βήχα με τα προϊόντα της οικογένειας Hexalen®. Οι χαμηλές θερμοκρασίες γίνονται από εχθροί, σύμμαχοι και δεν μας εμποδίζει τίποτα στη σωστή λειτουργία της καθημερινότητάς μας!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Hexa-λύση!

Coughing-Woman Ηexacough®: Για την ανακούφιση του παραγωγικού βήχα

Ο παραγωγικός βήχας είναι ένα συχνό φαινόμενο που προκαλεί δυσφορία και πλήττει το 40% των ασθενών κάθε χρόνο. Τώρα η οικογένεια Hexalen® παρουσιάζει το Νέο πόσιμο διάλυμα Hexacough® για την γρήγορη και αποτελεσματική καταπολέμηση του παραγωγικού βήχα. Η μοναδική καταπραϋντική του σύνθεση αρχίζει να δρα σε μόλις 15 λεπτά και περιέχει Γουαϊφενεσίνη, τη δραστική ουσία που εμπιστεύονται οι γιατροί στο εξωτερικό εδώ και 50 χρόνια. Διαλύει τα φλέματα και διευκολύνει την απόχρεμψή τους αποκαθιστώντας τη φυσιολογική λειτουργία του αναπνευστικού. Κυκλοφορεί σε ευχάριστη γεύση Μέντας & Raspberry για εύκολη κατάποση.

hexalen_660-2Hexalen® Spray: Θεραπεύστε τον πονόλαιμο από τις πρώτες ενοχλήσεις

Ο πονόλαιμος ταλαιπωρεί 1 στους 2 τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο και δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με την επιδείνωση των συμπτωμάτων. Το Hexalen® που συνιστούν και εμπιστεύονται οι γιατροί εδώ και 30 χρόνια για την θεραπεία του πονόλαιμου, τώρα σε πρακτική μορφή spray για στοχευμένη δράση και με τη διπλάσια περιεκτικότητα σε δραστική ουσία (Εξετιδίνη 0,2%) για ισχυρή αντισηπτική δράση. Σε αντίθεση με τις κοινές καραμέλες λαιμού που ανακουφίζουν προσωρινά, το Hexalen® Spray, θεραπεύει τον πονόλαιμο από τις πρώτες κιόλας ενοχλήσεις. Η αντιβακτηριακή του δράση μπορεί να διαρκέσει έως 10 ώρες, το οποίο σημαίνει ότι 2 εφαρμογές την ημέρα είναι αρκετές για να αποφευχθεί η επιδείνωση. Το Hexalen® spray ενδείκνυται και για ένα μεγάλο πλήθος λοιμώξεων της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας και των δοντιών.

Τα παραπάνω προϊόντα μπορείτε να βρείτε σε όλα τα φαρμακεία.

You may also like