Καλοκαίρι στην Πισίνα του Hilton Αθηνών!

Μπορεί ο σημερινός καιρός να μην εμπνέει για κολύμπι, όμως εμείς οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η εξωτερική πισίνα του Hilton είναι πλέον ανοιχτή για να μας υποδεχτεί!

Η εξωτερική πισίνα του Hilton αποτελεί διαχρονικά το αγαπημένο σημείο συνάντησης των Αθηναίων, που αναζητούν μια όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης.

Με διαστάσεις 25 Χ 15 μ., άνετες ξαπλώστρες και πρόθυμο προσωπικό, αποτελεί την καλύτερη πρόταση για μια μικρή «απόδραση εντός Αθηνών»!

Δίπλα στη μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης, βρίσκεται το Oasis Pool Βar & Grill, όπου θα απολαύσετε υπέροχα πιάτα και εκπληκτικά κοκτέιλ, χυμούς και smoothies.

Ρωτήστε για τη μηνιαία, τρίμηνη ή εξάμηνη συνδρομή ή για τα πακέτα των τριών ή πέντε εισόδων, που πραγματικά συμφέρουν, καθώς είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνετε στη μια επίσκεψη.

Η τιμή ημερήσιας εισόδου είναι €35 τις καθημερινές (€25 μετά τις 6:00 το απόγευμα) και €55 τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Τα παιδιά έως 5 ετών κολυμπούν δωρεάν στην ειδικά διαμορφωμένη παιδική πισίνα, ενώ από 6 έως 12 ετών έχουν 50% έκπτωση στις ημερήσιες εισόδους και στις συνδρομές.

 

You may also like