Καλοκαίρι στην πόλη; Ας το χαρούμε με στυλ!

Η βδομάδα που διανύουμε αποδεικνύεται ζεστή… ΠΟΛΥ ζεστή! Η πρώτη σκέψη μας είναι πόσο καλά θα ήταν να μπορούμε να ξεκλέψουμε μερικές ώρες και να βουτήξουμε στα δροσερά νερά της θάλασσας. Ακόμη, όμως, κι αν δε μπορούμε να το κάνουμε αυτό, δε σημαίνει πως δε μπορούμε να φορέσουμε την καλοκαιρινή μας διάθεση! Let’s do this!

               Η ελληνική μόδα υποδέχεται στη συντροφιά της το Aiki Diou Not, ένα fashion concept που εμπνεύστηκε η Χρυσάνθη Γκούρου. Στόχος του είναι η ανακάλυψη κι η εδραίωση νέων ανθρώπων με ταλέντο κι όραμα για τη μόδα. Επίσης η προώθησή τους μέσα από τη διαδικασία του σχεδιασμού, της παραγωγής και της προώθησης. Ήδη στο project έχουν ενταχθεί τέσσερις πολλά υποσχόμενα δημιουργοί. Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουμε το φόρεμα Neri από τη συλλογή Terrazzo της Μαρίας Φέστα. “Παίζει” τόσο ανέμελα με τα χρώματα και τη γεωμετρία θυμίζοντας βόλτες σε νησιωτικά σοκάκια… όσο ανέμελο πρέπει να είναι και κάθε καλοκαίρι!

      Ένα όμορφο ζευγάρι σανδάλια όχι μόνο επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει, αλλά είναι κι αφορμή να επιδείξουμε τα παιχνίδια που κάνουμε στο καλοκαιρινό μας πεντικιούρ! Τα Sandalia Cyclades επιστρέφουν κι αυτό το καλοκαίρι κι υπόσχονται εντυπωσιακές εμφανίσεις με άνεση και κομψότητα!

               Το καλοκαίρι, όμως, φέρνουν και οι δημιουργίες της αγαπημένης μας Iosifina, η οποία και φέτος αντλεί την έμπνευσή της από το ελληνικό καλοκαίρι, αλλά και τις παραδόσεις. Ένα “Ματάκι” στο λαιμό για λάμψη και κόντρα στο “κακό το μάτι”… Πανέμορφα δαχτυλίδια με πέρλες, αλλά και τα νέα lourex βραχιολάκια μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε και τα χαρούμε!

               Και βέβαια, στη νέα συλλογή της Iosifina ανακαλύπτουμε και υπέροχες τσάντες για κάθε ανάγκη και περίσταση στολισμένες με εντυπωσιακά χρώματα και μοτίβα.

Save me from the sun…

               Αν ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η επιδερμίδα σας εκείνο το λαχταριστό σοκολατένιο χρώμα, μην απελπίζεστε! Στα προϊόντα της Frezyderm θα βρούμε το Bronze Water Color Mist. Ένα αυτομαυριστικό spray-mist που από το πρώτο 24ωρο εφαρμογής προσφέρει ταχεία εμφάνιση του χρώματος με άριστη ποιότητα και διάρκεια του μαυρίσματος. Την ίδια στιγμή, προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, καθιστώντας το ιδανικό ακόμη και για το πρόσωπο.

               Και βέβαια, δεν ξεχνάμε ποτέ, μα ποτέ την προστασία της επιδερμίδας μας από την ηλιακή ακτινοβολία. Χωρίς ταλαιπωρία, μπορούμε να απολαύσουμε τον ήλιο με το αντηλιακό προσώπου Sun Screen Color Velvet . Χάρη στην καινοτομία της τεχνολογίας Second Skin, αυτή η αντηλιακή προσφέρει ένα ματ αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή. Προσφέρει κάλυψη των ατελειών και ομοιομορφία όπως ακριβώς επιθυμούμε και με το makeup μας… Με τη διαφορά πως μειώνει την παραγωγή σμήγματος ενώ επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει.

           

               Όπως κι αν σχεδιάζετε να περάσετε την μέρα σας, σας εύχομαι να την απολαύσετε, αρκεί να μην ξεχνάτε: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive!

           

You may also like