Κατέφθασε το νέο trailer της νέας ταινίας “The Conjuring”

Καθίστε καλά στο κάθισμά σας, μια που ο τρόμος επιστρέφει!

Το “The Conjuring” είναι από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή franchises τρόμου! Ακόμη και για τους σινεφίλ που αποφεύγουν τέτοιες ταινίες… όπως ο διάβολος το λιβάνι (pun intended!)! Και μπορεί στη σειρά να έχουμε δει κι ιστορίες άλλων δαιμονικών οντοτήτων, όπως της La Llorona και της Καλόγριας… Εντούτοις είναι οι ιστορίες του ζεύγους Warrenπου κερδίζουν αμέσως τους λάτρεις του είδους. Έτσι η Vera Farmiga κι ο Patrick Wilson επιστρέφουν ως Lorraine κι Ed Warren στη νέα ταινία “The Conjuring: The Devil Made Me Do It”.

               Σε αυτήν την παραγωγή κι αντλώντας υλικό από τις πραγματικές ιστορίες που διερεύνησε το ζευγάρι των δαιμονολόγων, η Lorraine κι ο Ed αναζητούν την αλήθεια στην διάρκεια της δίκης του Arne Cheyenne Johnson, ενός νεαρού που σκότωσε το σπιτονοικοκύρη του. Για την υπεράσπισή του, ο Johnson επέμενε πως ήταν δαιμονισμένος κι η δίκη του έγραψε ιστορία στην αμερικανική δικαιοσύνη.

               Αν και ο σκηνοθέτης των δύο προηγούμενων ταινιών “The Conjuring”, James Wan, αναλαμβάνει καθήκοντα παραγωγού, αυτή τη φορά παραδίδει τη σκυτάλη της σκηνοθεσίας στον Michael Chaves, σκηνοθέτη της “La Llorona”. Εντούτοις, το σίγουρο είναι πως δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από μία καθηλωτική ιστορία τρόμου.

               Oh, boy, ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑ, ΛΕΜΕ!

               Πηγή: Empire

You may also like