Κι όμως… Nemo was found!

1st place - John Frost England.JPGΤην αγαπημένη ταινία της Disney «Ψάχνοντας το Νέμο» την ξέρουμε όλοι! Σε περίπτωση που δεν την έχετε δει, οφείλω να σας πω την πρώτη σκηνή της ταινίας. Θα καταλάβετε στην πορεία γιατί.
Στην αρχή της ταινίας βλέπουμε τον Marlin – το μπαμπά του Nemo – να συζητάει με τη γυναίκα του τα ονόματα των παιδιών… τα οποία παιδιά ήταν αυγουλάκια, βεβαίως βεβαίως!

Μόνο που εδώ, μιλάμε για την ίδια σκηνή στην πραγματικότητα!

Βλέπετε τη σκηνή της ταινίας κατάφερε να απαθανατίσει in real time ο Βρετανός φωτογράφος για υποβρύχιες λήψεις John Frost, ο οποίος μάλιστα εξασφάλισε και μία θέση ανάμεσα στους νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας στην Εϊλάτ στην Ερυθρά Θάλασσα.
Ο John Frost, μαζί με άλλους φωτογράφους, πέρασαν τρεις μέρες φωτογραφίζοντας ψάρια, υποβρύχια τοπία και ναυάγια κάτω από τα νερά της παραθαλάσσιας πόλης στο Ισραήλ.
Ο διοργανωτής David Pilosof δήλωσε: «Τα σημεία κατάδυσης απέχουν πολύ λίγο από την παραλία – είναι ακριβώς εδώ.» Το πρώτο βραβείο – 6,200 £ – απονεμήθηκε στον  Mark Fuller ο οποίος είπε: «Δεν κοιμάσαι πολύ τη νύχτα, γιατί σκέφτεσαι συνεχώς αυτό που ετοιμάζεσαι να κάνεις.»

Πηγή: Metro

Προσωπικό σχόλιο: Αν ήταν μία φορά χαριτωμένη η σκηνή στην ταινία, πόσα… likes αξίζουν στην πραγματική στιγμή;

You may also like