Κλασικά looks που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Κάθε χρόνο, κάθε εποχή, μέσα από τις εβδομάδες μόδας και τα fashion shows παρακολουθούμε νέες τάσεις που η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες ούτε καν προλαβαίνουμε να τις δοκιμάσουμε. Κάπου εκεί εσύ μπερδεύεσαι, νιώθεις ότι χάνεις το προσωπικό σου στιλ και από τη μία στιγμή στην άλλη δεν ξέρεις τι να φορέσεις την επόμενη μέρα. Ευτυχώς η μόδα έχει και την κλασική της πλευρά και αυτό αποδεικνύεται στα 5 look που ακολουθούν και στην ουσία είναι αυτά που θα σε “σώσουν” εκείνα τα ατέλειωτα λεπτά που περνάς μπροστά από τη ντουλάπα και δεν ξέρεις ΠΑΛΙ τι να φορέσεις.

  1. Total white

     Χειμώνας ή καλοκαίρι, το λευκό σύνολο πρέπει να είναι πάντα στις επιλογές σου. Κομψό και ενδιαφέρον, αποτελεί τον τέλειο καμβά για να δημιουργήσεις ιδιαίτερα look, παίζοντας χρωματικά και στιλιστικά με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια σου.

  • Λευκό – Μαύρο

Δεν υπάρχει πιο κλασικός συνδυασμός όπως αυτός του λευκού και του μαύρου. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στην έξοδό σου είναι μια επιλογή που πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου.

  • Midi skirt

Η midi φούστα είναι κλασική, ιδιαίτερη και ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες. Αν δεν ξέρεις πώς να την συνδυάσεις παίξε safe επιλέγοντας από πάνω ένα απλό t-shirt.

  • Oversized παντελόνα

Είναι άνετη, ταιριάζει με όλα τα στιλ και κολακεύει κάθε σιλουέτα. Από τη ντουλάπα σου δεν πρέπει να λείπει η μαύρη, η λευκή και η floral εκδοχή της.

  • Το μικρό μαύρο φόρεμα

Ποιος δεν ξέρει το μικρό μαύρο φόρεμα; Ποιος δεν ξέρει ότι μέσα στους αιώνες κατέχει σταθερή θέση και πάντα θα μας βγάζει από την δύσκολη θέση; Αν δεν έχεις ένα μαύρο φόρεμα (πράγμα δύσκολο), απόκτησε τώρα ένα ανάλογα με το στιλ σου.

You may also like