Κορίτσια (με στυλ) στον ήλιο!

Ο Ιούνης μας αποχαιρετά κι επίσημα και θέλει να κάνει ιδιαίτερα… θερμή την έξοδό του! Ακόμη, όμως, κι αν αργεί η πολυπόθητη άδεια κι η εξίσου λαχταριστή εκδρομή των διακοπών μας, δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να χαρούμε το καλοκαίρι στην πόλη. Αρκεί, εκτός από το αγαπημένο μας look να φορέσουμε και το καλύτερο χαμόγελό μας!

               Τα βαμβακερά παντελόνια είναι ιδανικά για αυτές τις ζεστές και συναγωνίζεται το αφάνταστα ελαφρύ λινό ύφασμα. Στα Marks&Spencer μπορούμε να βρούμε πανέμορφα σχέδια για κάθε περίσταση και γούστο, έτσι εμείς ξεχωρίζουμε αυτό το παντελόνι που στενεύει στα μπατζάκια ώστε να ταιριάξει είτε με σανδάλια είτε με πιο ψηλά παπούτσια. Το συνδυάζουμε με ένα λινό camisole με αυτόν τον ιδιαίτερο σχεδιασμό με τα κουμπιά στο πίσω μέρος.

               Λατρεύουμε τα ψηλά παπούτσια ως κοριτσάκια, όμως η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι αναζητάμε και την πρακτικότητα. Έτσι αυτές οι εσπαντρίγιες-σανδάλια της Nine West που εντοπίσαμε στον Tsakiris Mallas ανταποκρίνονται σε αυτήν ακριβώς την ανάγκη. Plus, το λιτό δεν παύει να είναι κομψό!

               Εξίσου πρακτική θέλουμε να είναι και η τσάντα μας – δεν είναι απαραίτητο να κουβαλάμε ΚΑΘΕ μέρα όλη μας την “προίκα”! Αυτή η Lara Conte τσάντα των καταστημάτων Tsakiris Mallas είναι μία πρακτική λύση για τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά μας αντικείμενα αλλά και κάνουμε κι ένα διακριτικό fashion statement αν χρησιμοποιήσουμε την αλυσίδα της.

               Let’s add some bling, shall we?

Η αγαπημένη μας Πριγκιπώ στολίζει το καλοκαίρι μας με τις υπέροχες δημιουργίες της και οι νέες της συλλογές είναι απολαυστικές. Κι αν τυχόν είμαστε κορίτσια που αφηρημένα αφήνουμε τα γυαλιά μας πέρα δώθε, η πανέμορφη αλυσίδα Sun kissed Stella θα μας… κόψει τη συνήθεια!

Και μην ξεχνάμε να κακομαθαίνουμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας…

Ειδικά με τις ζέστες, η επιδερμίδα μας χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή ενίσχυση σε ό,τι αφορά την ενυδάτωση. Η πρόσφατή μας ανακάλυψη είναι το Beauty Glam, ένα διαδικτυακό κατάστημα που δημιουργήθηκε το 2020 και στόχος του είναι να προσφέρει επιλογή για κάθε μας ανάγκη με πρώτο γνώμονα… εμάς τις ίδιες.

Αρχικά ρίχνουμε στην τσάντα μας ένα boost δροσιάς, aka το Good To Glow Boost Face Mist του Dirty Works, ένα αναζωογονητικό cocktail με acai, σπόρους σταφυλιού κι έλαιο τριαντάφυλλου. Μπορούμε πριν το μακιγιάζ μας να έχουμε κάνει ένα ψέκασμα ώστε να “κλειδώσει” η υγρασία της επιδερμίδας μας, όμως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και ως σταθεροποιητικό παράγοντα του μακιγιάζ μας στη διάρκεια της μέρας!

Μέχρι το επόμενο καλοκαιρινό μας ραντεβού, μην ξεχνάτε να μένετε ασφαλείς, υγιείς και κυρίως… αισιόδοξες, φίλες μου!

Featured image: unsplash.com/@jonathanborba

You may also like