Κρατήστε θέση στη Θεσσαλονίκη! Απρίλιος, Vol. 1

Καλό μήνα, μαμάδες και μπαμπάδες του The K-Magazine! Ήρθε κι ο Απρίλης με τις λιακάδες του, με τη ζεστασιά του, με τα όλα του! Ένας λόγος παραπάνω, λοιπόν, για να συνδυάσετε τη βόλτα σας στη Θεσσαλονίκη με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες! Φυσικά μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τις Πυγολαμπίδες στο Κλουβί για τις ιδέες!

01 Hobby ..Η Ελληνική Ομοσπονδία Stratego διοργανώνει το πρώτο Φεστιβάλ χόμπι στην Ελλάδα και διάλεξε τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ για να φιλοξενηθούν οι δραστηριότητες. Στόχος του Φεστιβάλ είναι να έρθουν μικροί και μεγάλοι σ’ επαφή με ένα ευρύ φάσμα χόμπι, ενώ τους δίνεται κι οι δυνατότητα να παρακολουθήσουν επιμορφωτικές δράσεις και παρουσιάσεις. Φυσικά όσοι ήδη απασχολούνται με κάποιο χόμπι θα μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες και προτάσεις μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν θεματικές ενότητες που αφορούν τη χειροτεχνία και τα comics, την επιστήμη, τη μαγειρική, την κηπουρική και τον αθλητισμό, ενώ με επίκεντρο το Stratego η διοργάνωση θα λειτουργήσει ως προπομπός του Πρώτου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Stratego που θα διενεργηθεί τον Αύγουστο του 2014. Το φεστιβάλ ξεκινάει την Παρασκευή 4 Απριλίου και θα διαρκέσει έως και τις 13 Απριλίου, ενώ οι τιμές τως εισιτηρίων είναι 5 € (3 € το μειωμένο) για μία επίσκεψη και για εισιτήριο διαρκείας είναι στα 10€ (5 € το μειωμένο), ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για τα ΑμΕΑ.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο σωματείο ΑμΕΑ «Δόξα – Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Μακεδονίας – Θράκης».

02+Μαγικό..Το Πάσχα φέτος «πέφτει» σχετικά νωρίς, επομένως θα πρέπει να προνοήσετε για τις μέρες των σχολικών διακοπών, μαμάδες και μπαμπάδες! Επομένως φροντίστε να κάνετε εγκαίρως κράτηση για θέση στα πρωινά δημιουργικά εργαστήρια του Μαγικού Αερόστατου (Μοργκεντάου 5, 2313-025119) που θα πραγματοποιηθούν από τις 14 έως τις 25 Απριλίου (σημ.: εκτός από τις 18 και 21 Απριλίου). Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι τα παιδάκια σας θα μπορούν να περνούν δημιουργικά κι ευχάριστα τις ημέρες των διακοπών τους!

 

 

03+Παραμυ..Αν τα παιδάκια σας αγαπούν τα βιβλία, τότε φανταστείτε πόσο θα απολαύσουν δραστηριότητες εμπνευσμένες από αυτά! Η Παραμυθούπολη (Καβάφη 12, Ευκαρπία, 2310-690314) διοργανώνει ένα τριήμερο πρωινής απασχόλησης (23, 24 & 25 Απριλίου) για παιδάκια ηλικίας από έξι ετών από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, αντιλαμβάνεστε πως πρέπει να πιάσετε γρήγορα το τηλέφωνο, έτσι;

Σας εύχομαι να διασκεδάσετε, ό,τι κι αν επιλέξετε!

You may also like