Κρατήστε θέση στη Θεσσαλονίκη! Φεβρουάριος, Vol. 2

               Ήρθε κι ο Φλεβάρης και μας έχει κάνει να… τουρτουρίζουμε λιγάκι! Επειδή όμως η μάθηση κι η διασκέδαση τον Κέλσιο δεν κοιτά, η Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να προσφέρει προτάσεις για ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά! Ακολούθησα τις Πυγολαμπίδες στο Κλουβί  και δείτε πού με οδήγησαν!

 

SourLiBoomΗ Ομάδα Καλλιτεχνών SourLiBoom (Κ. Κρυστάλλη 4) περιμένει αυτό το Σάββατο παιδάκια πέντε έως οκτώ ετών για… παραμυθοκατάσταση! Μέσα από δημιουργικές δράσεις και παιχνίδι, τα παιδιά κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα – η περιπέτεια ξεκινάει αυτό το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου! – θα μαθαίνουν κι ένα καινούριο παραμύθι του κόσμου. Το κόστος είναι μόλις 6 € ανά παιδί κι εσείς δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή – προλαβαίνετε μέχρι και την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου – τηλεφωνώντας στο 2314-011584 ή στο 6944-988067 .

 

ΝΟΗΣΙΣ aΤα παιδάκια σας ξετρελαίνονται με τους δεινόσαυρους; Η αλήθεια είναι πως το θεωρώ λογικό, κι εγώ την είχα περάσει μικρή αυτή τη φάση! Αν, όμως, βλέπετε πως θέλουν να μάθουν όλο και περισσότερα γι’ αυτά τα προϊστορικά πλάσματα, γιατί να μην τα πάτε στο ΝΟΗΣΙΣ (6ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Θέρμης); Εκεί τα παιδάκια σας μπορούν να γίνουν… Μικροί Παλαιοντολόγοι! Μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και προβολές DVD, τα παιδιά μαθαίνουν ακόμη περισσότερα για τα φυτά και τα ζώα που υπήρξαν πολλάάάάάά χρόνια πριν και να μάθουν και την ιστορία της εξέλιξης.

Η κράτηση γίνεται είτε τηλεφωνικά στο 6972-974586 ή με ένα e-mail στο [email protected] . Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας πέντε έως δώδεκα ετών κι η συμμετοχή κοστίζει μόλις 5 € .

 

Σας εύχομαι καλή διασκέδαση, μάθηση και ΠΟΛΥ παιχνίδι!

You may also like