Κρύος καιρός, ζεστή καρδιά και… fashionably hot!

Διανύουμε την τελευταία full εβδομάδα του Νοεμβρίου και αντιλαμβάνομαι πως η καθημερινότητα για πολλούς αλλάζει άρδην. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν πρέπει να χάνουμε την αισιοδοξία μας και το χαμόγελό μας. Έτσι αντιμετωπίζουμε και τις νέες προκλήσεις με πείσμα και στυλ!

               Λατρέψαμε το Aiki Diounot επειδή δίνει βήμα σε νέα ταλέντα της μόδας που οι δημιουργίες τους είναι κι από μία διαφορετική πηγή έμπνευσης. Πώς να αντισταθεί κανείς, λοιπόν, σε αυτό το πανέμορφο nude φόρεμα της σχεδιάστριας Μαρίας Φέστα από τη συλλογή της “Μορφές” που εμπνέεται από τον πίνακα “Άγαλμα στον Κήπο” του Γιάννη Μόραλη;

               Για ένα chic busy look το φόρεμα ταιριάζει εξαιρετικά με αυτά τα μποτάκια από τη συλλογή των Envie Shoes

              

               … αλλά θέλουμε να γίνει και λίγο παιχνιδιάρικο! Πώς; Μα με ένα patterned καλσόν από τη χειμερινή συλλογή των Calzedonia και πιο συγκεκριμένα με ένα γεωμετρικό μοτίβο ώστε να μείνουμε πιστές στη φιλοσοφία των “Μορφών”!

              

               Όσο για όλα όσα θα χρειαστούμε για τη γεμάτη μέρα μας; Μία ιδιαίτερη πρόταση από την basileia που μπορεί να μας συνοδέυει άψογα όλες τις ώρες… μέχρι το βράδυ!

              

               Wearing the sunlight…

               Τι κι αν είμαστε στο χειμώνα; Κάπως έτσι θα αισθανόμαστε με τα νέα entries στη συλλογή της Swarovski! Με το πανέμορφο drop κολιέ Orbita αλλά και τα stud σκουλαρικάκια Dulcis πώς θα μη αισθανόμαστε λες και μας περιβάλλει μία “λιακάδα ” ;

              

               Επειδή, όμως, ο καιρός αρχίζει και “αγριεύει” αυτό το μάλλινο παλτό του Massimo Dutti θα μας προσφέρει την απαραίτητη ζεστασιά… Eνώ η μπλε απόχρωσή της θα “δέσει” αρμονικά με τις nude αποχρώσεις των άλλων κομματιών.

              

               Μπείτε σε holiday vibes λίγο νωρίτερα…

               … χάρη στις χριστουγεννιάτικες beauty συλλογές της Sephora! Μετά από μία γεμάτη μέρα, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα ζεστό μπάνιο που θα θυμίζει spa afternoon! Το χριστουγεννιάτικο Holiday Vibes Bath and Body Set θα μεταμορφώσει το απογευματινό σας μπάνιο σε μία χαλαρωτική εμπειρία με αρώματα ανθών κερασιάς. Το σετ αποτελείται από το bath& showergel, μία ενυδατική body lotion, ένα gel απολέπισης…Aλλά κι ένα σαπούνι χεριών και σώματος! Και προσωπικά θα “πάντρευα” το σετ και με ένα bath bomb για extra αίσθημα ευφορίας!

               Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, μην ξεχνάτε: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive!

               Cheers!

Featured image: unsplash.com/@martafilipczyk

You may also like