Κρύος Μάρτης, ζεστές καρδιές!

ΟΚ, δεν περιμένατε εμένα για να τονίσουμε μία ιδιότητα του Μάρτη που μαθαίνουμε από πάππου προς πάππου: την ξέρουμε τη φήμη του! Ακόμη, όμως, κι όταν ο καιρός παίζει μαζί μας κι ενώ οι υποχρεώσεις μας περιμένουν, αυτό που θα κάνει κάθε μέρα μας πιο εύκολη είναι η αισιοδοξία και το χαμόγελό μας – και φυσικά αυτά είναι τα καλύτερα αξεσουάρ στο μοναδικό μας στυλ!

               Καθώς οι συνθήκες απαιτούν έναν πιο… χουχουλιάρικο χαρακτήρα για τη μέρα μας, αυτό το slim τζιν παντελόνι σε χακί απόχρωση από το Massimo Dutti, σε συνδυασμό με αυτό το πουλόβερ που θυμίζει ζεστή σοκολάτα σε αχνιστή κούπα, νομίζω πως είναι το ιδανικό σετ για τη μέρα!

           

               Καθώς οι συνθήκες που θα επικρατήσουν ίσως είναι κάπως ύπουλες, είναι βασικό τα παπούτσια μας να μας παρέχουν άνεση αλλά κι ασφάλεια. Ευτυχώς που αυτά τα Rizzoli combat μποτάκια από τη συλλογή του Tsakiris Mallas κάνουν την ασφάλεια trendy!

              

               Μπορεί να νομίζουμε πως ο πλούσιος γιακάς του πουλόβερ θα “πνίξει” τα αξεσουάρ μας, όμως αυτό δεν ισχύει με το εντυπωσιακό κολιέ V Star ή το δαχτυλίδι SYMI της αγαπημένης μας Iosifina!

              

               Δεν ξέρω για εσάς, αλλά όταν έχει κρύο, θέλω τα χέρια μου να είναι όσο ελεύθερα γίνεται… Χωρίς να αναγκάζομαι να κρατάω σταθερή την τσάντα ώμου. Βλέποντας όμως την νέα συλλογή της  Kooreloo  για την άνοιξη/ καλοκαίρι, δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις. Lucerne Raffia Multi,  Lucerne ή  Basket Straw; Αναλόγως τη διάθεσή σας και το στυλ σας…

               Τέλος, φαίνεται πως τα puffer coats θα παραμείνουν για λίγο ακόμη στη συντροφιά μας. Κι αυτό το μπουφάν από το Massimo Dutti με τη δετή ζώνη κάνει το κομμάτι ακόμη πιο κομψό!

             

               Ώρα να πετάξουμε τα άγχη της ημέρας…

               … και τι καλύτερο για αυτό από ένα χαλαρωτικό ντους; Ειδικά όταν έχουμε ετοιμοπόλεμα τα προϊόντα του αγαπημένου μας Messinian Spa. Το αφρόλουτρο με βάση το ελαιόλαδο και τη μαύρη τρούφα θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα προσφέροντάς της φρεσκάδα κι ενυδάτωση. Στη συνέχεια η κρέμα χεριών και σώματος της σειράς έρχεται για να κλειδώσει αυτήν την αίσθηση ενυδάτωσης…Ενώ επίσης είναι ιδανική για όσους ταλαιπωρούνται με εξανθήματα και σκληρύνσεις στα χέρια, τα γόνατα, τις φτέρνες. Και φυσικά είναι ό,τι πρέπει για όσους έρχονται συχνά σε επαφή με χημικά και (ειδικά αυτήν την περίοδο) με αντισηπτικά.

         

Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, μην ξεχνάτε: #staysafe, #stayhealthy, #staypositive!

Cheers!

Featured image: unsplash.com/@verstuyftj

You may also like