Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Avengers: Infinity War» και είναι όλοι εκεί

Μπορεί να περιμέναμε τρία χρόνια για την έλευσή του αλλά η αναμονή, όπως όλα δείχνουν, άξιζε και με το παραπάνω. Το δεύτερο τρέιλερ του «Avengers: InfinityWar» είναι εδώ, ένα μήνα και κάτι πριν την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας, και είναι ακόμη καλύτερο από αυτό που περιμέναμε.

Στη νέα ταινία συμμετέχει έμπρακτα σχεδόν κάθε μεγάλος χαρακτήρας της Marvel: Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Spider-Man (Tom Holland), Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Star-Lord και Gamora –Guardians of the Galaxy (Chris Pratt και Zoe Saldana), και πολλοί άλλοι.

Στο Infinity War όλα τα μεγάλα χαρτιά της Marvel ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν τον Thanos που έρχεται για να καταστρέψει τη γη. Σύμφωνα με το Marvel Cinematic Universe, ο Thanos είναι ένας Τιτάνας που διοικεί μία απομακρυσμένη περιοχή του διαστήματος και έχει υπό την εξουσία του δύο τεράστιους στρατούς, τους Chitauri και τους Outriders. Ψάχνοντας τις Infinity Stones (ισχυρές πέτρες που συνδέονται με διαφορετικές πλευρές του διαστήματος) θα έρθει αντιμέτωπος με τους εκδικητές.

Μετά την τεράστια επιτυχία του Black Panther από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του, η Marvelετοιμάζεται να ξαναγράψει ιστορία στα κινηματογραφικά της βιβλία. Το Infinity War αναμένεται να ακολουθήσει την πορεία των προκατόχων του και να κυριαρχήσει στο box office.

You may also like