Λάμπρος Φισφής & Σίμος Σιλαϊδης στα Everyday Girls @MTV

Τα κορίτσια του MTV αυτή την εβδομάδα κυριολεκτικά παίρνουν τα βουνά!
EDG1Η μία δηλαδή, γιατί η Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη πάει downtown στη Βαρβάκειο Αγορά για να συναντήσει τον δημιουργό του “Κάψε το Σενάριο“, Λάμπρο Φισφή και να κάνει μαζί του μια βόλτα ανάμεσα σε φιλέτα μοσχαρίσια και χοιρινές μπριζόλες και να μιλήσουν για τη νέα του παράσταση, τα όνειρά του, την επιστροφή του από την Πορτογαλία και πολλά άλλα. “Με τι γελάς εσύ;” τον ρωτά η Μαριάνθη και εκείνος απαντά: “Γελάω απίστευτα όταν κάποιος πέφτει, δεν μπορώ να συγκρατηθώ”! Ο Λάμπρος Φισφής, εξηγεί πως επιστρέφει στο stand up comedy για να μοιραστεί όπως λέει, όλη την σοφία που έχει αποκομίσει μέσα στα 30 χρόνια ζωής του.

EDG2Η Μυρτώ Κάζη από την άλλη, ανεβαίνει στην Πάρνηθα και μέσα στην ομίχλη, στα κατεστραμμένα πατώματα του εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου που δεσπόζει στην κορυφή του βουνού, συναντά έναν designer και έναν σκηνοθέτη που με τη δουλειά τους έχουν κάνει όλο τον κόσμο να μιλάει για αυτούς. Ο Σίμος Σιλαϊδης, δημιουργός του όρου “urban calligraphy” κάνει grafitti σε όλο τον πλανήτη, είτε σε γκρεμισμένα κτίρια είτε σε εγκαταλελειμένα λιμάνια είτε σε παρατημένα βαγόνια τρένου, οπουδήποτε μέσα στο αστικό τοπίο, ενώ τα σχέδιά του μετατρέπονται σε τατουάζ από την Ιαπωνία μέχρι το Λονδίνο! Ο Άλεξ Ιωάννου, ο σκηνοθέτης της παρέας, έχει φτάσει με τις ταινίες του ως τις Κάννες και αυτή την περίοδο κινηματογραφεί τον Σίμο στη δημιουργία του νέου του project.
Oι ήρωες της Αθήνας δεν έχουν τέλος για τα κορίτσια του MTV που συνεχίζουν την αναζήτησή τους και ζητούν και τη βοήθεια των τηλεθεατών για το δύσκολο και συνάμα γοητευτικό project που έχουν αναλάβει!

MTV EVERYDAY GIRLS
Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 20:30 @MTVGREECE
Σάββατο στις 16:30 (ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

You may also like