Λευκαντικές κρέμες για τα σημάδια του ηλίου

Ήρθε ο καιρός να απολαύσουμε μια ιεροτελεστία ομορφιάς από τα τυχόν σημάδια του καλοκαιριού όπως φακίδες, πανάδες, κ.α. Μια αναζωογόνηση την έχουμε ανάγκη μετά από τόσο καυτό ήλιο που δημιουργεί ανεπιθύμητες κηλίδες που σίγουρα αντιπαθούμε και θέλουμε να τις εξαφανίσουμε. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του προσώπου με τις κατάλληλες κρέμες αποκτούμε ξανά την ομοιομορφία και την φωτεινότητα του που μας κάνει να νιώθουμε λαμπερές, γεμάτο ευεξία. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και η επιδερμίδα σαςθα αποκτήσει ξανά σφριγηλότητα και ενυδατώση πιο βαθιά αποκτώντας λεία, απαλή αίσθηση όπως ήταν πριν τις υψηλές θερμοκρασίες. Τρείς επιλογές που θα σας βοηθήσουν για τον σκοπό σας…

  1. Η Caudalie Vinoperfect Concetrated Brightening Essence είναι εμπνευσμένο από την Ασιατική ομορφιά δίνοντας ένα ελαφρύ, δροσερό άρωμα και υπέροχη αναζωογόνηση. Δρα εντατικά κατά των καφέ κηλίδων με το εκχύλισμα παιώνιας και το ενισχυμένο signature νερό από σταφύλια της Caudalie . Χαρίζει μια υπέροχη φρεσκάδα..
  2. Ένα serum με ενεργή βιταμίνη C είναι της Κiehl’s Clearly Corrective Dark Spot Solution που διεισδύει γρήγορα στην επιδερμίδα και μειώνει τις καφέ κηλίδες, δυσχρωμίες (αλλά και τα σημάδια ακμής) Πρωταγωνιστεί πάλι η παιώνια καθώς η κινέζικη ιατρική υποστηρίζει την έντονη αντιοξειδωτική της δράση. Διορθώνοντας τον χρωματικό τόνο, επαναφέρει την φωτεινότητα της επιδερμίδας.
  3. Αν θέτε να βελτιώσετε την ομοιοχρωμία του προσώπου σας και να έχετε βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα τότε η White Lucent Brightening Gel Cream της Shisheido θα σας μαγέψει. Βοηθά στην ενίσχυση της επιδερμίδας ώστε να απομακρύνονται οι πανάδες και τα διάφορα σημάδια που μπορεί να είχατε από τον ήλιο και όχι μόνο. Αποκαθιστά την φωτεινότητα μέσα σε τέσσερις εβδομάδες και βελτιώνει αισθητά τους μαύρους κύκλους.

Όταν θα φύγει εντελώς το χρώμα του καλοκαιριού και δεν θα εκτίθεστε τόσο στον ήλιο τότε θα είναι  ιδανική περίοδος για να αρχίσετε την εφαρμογή λευκαντικής κρέμας για να έχετε το σωστό αποτέλεσμα και την εξαφάνιση των όποιων ανεπιθύμητων «επισκεπτών». 

You may also like