Τι φοράμε αύριο; Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβρης πλησιάζει στο τέλος του και το φθινοπωρινό σκηνικό όσο πάει κι εδραιώνεται. Καλές κι οι βροχές, δε λέω, άλλωστε τις χρειαζόμαστε! Όμως δε θέλω ο καιρός να με περιορίζει στις εμφανίσεις μου και νομίζω αυτό ισχύει για όλες μας! Οπότε… τι φοράμε αύριο, κορίτσια;

               Ας τα πάρουμε με τη σειρά!

               Τι καιρό να περιμένουμε αύριο;

               Στα δυτικά και βόρεια της ηπειρωτικής χώρας θα σημειωθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, δίνοντας τη θέση τους σε σποραδικές βροχές κατά τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος με αραιές και κατά διαστήματα νεφώσεις. Η μέση θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 18°C και 27°C και θα είναι ελαφρώς αυξημένη συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ.

               Τι προτείνουμε;

               Μία midi φούστα είναι πάντα απαραίτητη στην γκαρνταρόμπα μας, καθώς είναι ιδανική τόσο για τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις όσο και για τη βόλτα μας μετά από αυτές. Στα Marks & Spencer μπορούμε να βρούμε εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στην καθημερινότητά μας.

             

   M&S

               Μία neck tie μπλούζα είναι μία κομψή επιλογή που στηρίζει ακόμη κι ένα επαγγελματικό outfit, ενώ ένα ιδιαίτερο pattern, όπως το polka dot, την κάνει λιγότερο αυστηρή.

             

   M&S

               Και βέβαια, τώρα που η θερμοκρασία δεν είναι ακόμη σταθερή, ένα denim jacket μπορεί να μας καλύψει άνετα αν νιώσουμε πως ο υδράργυρος υποχώρησε!

            

   M&S

               Ο Bozikis υποδέχεται την νέα σαιζόν με πανέμορφες suede γόβες…αλλά και με πρακτικές και φυσικά στυλάτες τσάντες!

              

               Καλού κακού “ρίχνουμε” στην τσάντα και τα γυαλιά ηλίου μας (τα μάτια μας χρειάζονται προστασία ΟΛΟ το χρόνο!) και η Safilo μας φέρνει τη νέα συλλογή της Moschino. Τι να πρωτοδιαλέξει κανείς; Εμείς για την ώρα ξεχωρίσαμε αυτά τα πανέμορφα γωνιώδη cat-eye με τον διακριτικό στολισμό των strass!

             

  Moschino

               Less is more είναι το motto μου και στην περίπτωση των κοσμημάτων, μου αρκεί ένα ζευγάρι διακριτικών stud σκουλαρικιών από τη Swarovski, κάνοντας statement με το νέο βραχιόλι Slake από τη συλλογή Power του brand.

          

               Τέλος, για τα μαλλιά μας, ανεξάρτητα αν θα τα χτενίσουμε με ρομαντικούς κυματισμούς ή σε μία sleek version, δοκιμάζουμε τη χωρίστρα στη μέση. Ένα διακριτικό trend που θα δώσει ένα ανανεωμένο πλαίσιο στο πρόσωπό μας – ναι, αντιγράψαμε τη Lea Michele!

              

Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς δημιουργείτε το look κι όχι αυτό εσάς!

               Οι μετεωρολογικές προβλέψεις είναι από το Freemeteo.

You may also like