#Μένουμεσπίτι… με άνεση και στυλ!

Οι καταστάσεις που ζούμε ανάγκασαν πολλούς από εμάς να μένουμε σχεδόν συνέχεια σπίτι –  ή έστω να περνάμε περισσότερες ώρες σε αυτό! Και το πιο βασικό είναι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε αυτή η περίοδος να περάσει όσο πιο ομαλά γίνεται για εμάς και τους αγαπημένους μας. Αυτό, όμως, κυρίες μου δεν πρέπει να είναι αφορμή για να είμαστε με τις πυτζάμες όόόόλη μέρα! Τουλάχιστον, όταν έρθει κι η ώα της πυτζάμας, ας έρθει με στυλ!

               Το να ντυθούμε όπως θα κάναμε οποιαδήποτε άλλη μέρα, είτε για τη δουλειά μας είτε για τις εξωτερικές υποχρεώσεις μέχρι να επιστρέψει όλη η οικογένεια στο σπίτι είναι από μόνο του κινητήριος δύναμη για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας πιο παραγωγικά. Ανεξάρτητα του αν θα εργαστείτε από το σπίτι ή θα περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδάκια σας όταν αυτά δε θα έχουν διαδικτυακό μάθημα, αυτό το twill παντελόνι από τα Stradivarius, σε συνδυασμό με ένα από τα cozy πουλόβερ του brand δίνει κίνητρο για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας με άλλη διάθεση!

             

Bonus

               Και μια που είπα για δημιουργικό χρόνο με τα παιδάκια σας… εσείς έχετε ανακαλύψει το “Cortex Challenge”; Αν είστε οικογενειακώς “εθισμένοι” στη σπαζοκεφαλιά, θα λατρέψετε αυτό το παιχνίδι με κάρτες, ενώ και τα παιδάκια σας θα ωφεληθούν, καθώς βοηθά στην ανάπτυξη της μνήμης, την αισθητηριακή τους αντίληψη αλλά και τη γνωστική τους λειτουργία.

               Κι αν θέλετε ένα παιχνίδι που βασίζετε στην… ταχύτητα, τότε σας προτείνω ανεπιφύλακτα το “Jungle Speed”! Αντιστοιχείστε πρώτοι το ζώο στην τροφή που καταναλώνει, μιμηθείτε ήχους ζώων της ζούγκλας, βρείτε τον πονηρό χαμαιλέοντα, αλλά προσοχή στον κυνηγό που μπορεί ανά πάσα στιγμή… να σας αιφνιδιάσει! Άλλο ένα παιχνίδι που θα καλλιεργήσει την γνωστική δεξιότητα των παιδιών με πολύ γέλιο!

           

               Και τα δύο παιχνίδια σας τα παρουσιάζω ως δοκιμασμένες κι επιτυχημένες συνταγές, οπότε αναζητήστε τα το ταχύτερο δυνατό στο Public!

               Αν στη διάρκεια της ημέρας βγείτε για τις αναγκαίες προμήθειες ή για έναν περίπατο με τα παιδάκια σας, η Envie Shoes μπορεί να σας εξοπλίσει με τα πιο μοντέρνα αρβυλάκια. Μάλιστα, ο σχεδιασμός τους είναι τόσο ευέλικτος που, όταν τελειώσει το lock down vol. 2 θα δείτε πως ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε περίσταση!

            

Let’s get spoiled!

               Εκμεταλλευτείτε το χρόνο στο σπίτι ώστε να “κακομάθετε” λίγο τον εαυτό σας! Εάν οι συνθήκες το επιτρέπουν (meaning δε σας κυνηγάνε παντού τα πιτσιρίκια σας!), απολαύστε ένα αφρόλουτρο (έχετε καλούς λόγους να το κάνετε!) και μετά προσφέρετε ένα sessionπεριποίησης στο πρόσωπο και το σώμα σας. Κι ειδικά για το πρόσωπο, είναι η ευκαιρία να κάνετε μία δοκιμή του ενυδατικού watergel Hydro Boost της Neutrogena. Η επαναστατική της σύνθεση με βάση το υαλουρονικό οξύ “κλειδώνει” την υγρασία της επιδερμίδας και το boostενυδάτωσης διαρκεί όλη μέρα. Αποτέλεσμα; Επιδερμίδα ελαστική κι απαλή που “μαρτυρά” υγεία!

              

               Η μέρα πέρασε και τα παιδάκια σας αφέθηκαν γαλήνια στην αγκαλιά του Μορφέα με τη σκέψη πως… τους λείπουν το σχολείο και οι φίλοι τους; Αλλά κι η μέρα με τη μαμά και το μπαμπά παραπάνω από “μια χαρά” ήταν! Κι ήρθε η ώρα για cocooning και αυτό γίνεται ακόμη καλύτερο με τις πυτζάμες του Oysho. Ξεχωρίζουμε το culotte παντελόνι σε συνδυασμό με ένα φλις night shirt πάνω από το φανελάκι – simple yet so cozy!

            

               Μην ξεχνάτε πως όλα περνάνε κι έτσι θα φύγει κι αυτή η μπόρα… αρκεί να διατηρούμε το χαμόγελό μας. Στο κάτω κάτω, αρκεί να κοιτάξετε γύρω σας – όσο έχετε δίπλα σας όσους σας αγαπάνε, δεν είστε μόνοι!

Photo credits: @joeel56 (unsplash)

You may also like