Μένουμε σπίτι: Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και στην περιποίηση της επιδερμίδας με τα κατάλληλα προϊόντα

Προγραμματίζουμε την επιστροφή μας στην καθημερινότητα, ας εκμεταλλευτούμε λίγο ακόμα το χρόνο που έχουμε, καθώς ένα σημαντικό πράγμα που μας έμαθε το #μένουμεσπίτι και η καραντίνα, είναι ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τον εαυτό μας.

Οφείλουμε να του αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο, αλλά και να τον περιποιούμαστε περισσότερο μέσα στη μέρα, γιατί απλά του αξίζει. Όσον αφορά τώρα την περιποίηση του προσώπου, είναι αρκετά σημαντικό να δημιουργήσουμε μια καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, χρησιμοποιώντας πάντα μια σειρά προϊόντων περιποίησης που σέβεται τόσο το δέρμα όσο και το περιβάλλον.

Όπως η Clean Beauty σειρά περιποίησης προσώπου της Avon, ‘’Distillery’’.

Τι περιλαμβάνει:

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά που περιλαμβάνει 5 προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, σχεδιασμένα με υψηλής περιεκτικότητας καθαρά ενεργά συστατικά και συσκευασίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του σήμερα για ένα καλύτερο περιβάλλον.

Γιατί ξεχωρίζει:

Κάνει τη διαφορά διότι πρόκειται για μια πρωτοποριακή, vegan σειρά υψηλής απόδοσης. Τα προϊόντα έχουν υποστεί διαδικασία απόσταξης, διατηρώντας την πιο καθαρή και συμπυκνωμένη μορφή τους, με την επιδερμίδα να προσλαμβάνει καθαρές και δραστικές συνθέσεις χωρίς περιττά συμπληρώματα, οι οποίες διεισδύουν βαθύτερα για πολύ ισχυρά αποτελέσματα.

Μάθε καλύτερα τα 5 προϊόντα της Clean Beauty σειράς περιποίησης ‘’Distillery’’:

  • Πούδρα C-shot, Distillery:

Ένα ιδιαίτερο προϊόν αφού πρόκειται για μια μεταξένια πούδρα, μια καθαρή δόση από 100% βιταμίνη C για πιο λαμπερή επιδερμίδα και βελτιωμένη εμφάνιση του τόνου της. Μειώνει την φθορά της επιδερμίδας από τις ελεύθερες ρίζες, την έκθεση στη UV ακτινοβολία και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Για άμεσα υγιή και λαμπερή επιδερμίδα πρόσθεσε λίγη ποσότητα από την πούδρα στην παλάμη σου και ανάμειξε τη με το serum ή την ενυδατική σου κρέμα.

  • Καθαριστικό προσώπου Clean Break, Distillery:

Ένα balm που καθαρίζει και ενυδατώνει εξαιρετικά την επιδερμίδα αφού περιέχει 69% έλαιο βερίκοκου, βούτυρο κακάο, βούτυρο mango και εκχύλισμα αγγουριού. Η ειδική σύνθεση του διαλύει τη λιπαρότητα και ίχνη μακιγιάζ ενώ από την πρώτη μόλις χρήση θα αισθανθείς την επιδερμίδα πιο ενυδατωμένη και ζωντανή. Εφαρμόζεται σε στεγνό δέρμα και μετατρέπεται σε έλαιο που καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά την επιδερμίδα, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς.

  • Έλαιο για το πρόσωπο Purify, Distillery:

Πρόκειται για ένα έλαιο που περιέχει πάνω από 97% καθαρό έλαιο jojoba, Βιταμίνη Ε, phytol και εκχύλισμα cloudberry. Καθαρίζει, ανανεώνει, αναζωογονεί, αποτοξινώνει και βοηθάει στην προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, UV, μόλυνση, καπνό κτλ.

Άφησε 3-5 σταγόνες να πέσουν στα χέρια, τρίψε απαλά και ακούμπησε τις παλάμες στο πρόσωπο και ανανέωσε την θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα. Χρησιμοποίησε το έλαιο καθημερινά πριν την πρωινή ή βραδινή ρουτίνα ομορφιάς.

  • Κρέμα ημέρας Shade the day με spf 25, Distillery:

Μια κρέμα ημέρας που ενυδατώνει, καθαρίζει και χαρίζει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Το 100% ανόργανο αντηλιακό φίλτρο που περιέχει, χαρίζει το πιο αποτελεσματικό ευρύ φάσμα προστασίας δημιουργώντας ένα φράγμα ενάντια στις ακτίνες UV και τείνει να προκαλεί λιγότερους ερεθισμούς. Εφάρμοσε μικρές κουκίδες σε πρόσωπο και λαιμό και άπλωσέ  την με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις. Επίσης αποτελεί ιδανική  βάση μακιγιάζ, κάτι που την κάνει απαραίτητη στην ρουτίνα ομορφιάς.

  • Κρέμα νύχτας Sleep Potion, Distillery:

H κρέμα Sleep Potion περιέχει 93% καθαρά ενυδατικά συστατικά που καταπολεμούν την γήρανση και το σημαντικότερο ενισχύουν τη λάμψη. Βοηθά ορατά στην αποκατάσταση των ρυτίδων γήρανσης, τις δυσχρωμίες και τον τόνο της επιδερμίδας.

Κάθε βράδυ ως τελευταίο βήμα στην καθημερινή περιποίηση και σε καθαρή, στεγνή επιδερμίδα κάνε ελαφρύ μασάζ.

Μένουμε σπίτι, φροντίζουμε τον εαυτό μας και λίγο παραπάνω την επιδερμίδα μας!

Απόκτησε την σειρά ‘’Distillery’’ της AVON μέσω των μελών της ή κάνε κλικ στον σύνδεσμο: www.avoncosmetics.gr/distillery

(Photo credits_ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟ: pexels.com/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΘΡΟΥ: σε avoncosmetics.gr)

You may also like