Μένουμε στο σπίτι και γυμναζόμαστε με άνεση και στυλ!

               Οι τρέχουσες συνθήκες του lockdown παρουσιάζονται πολύ πιο αυστηρές και δεν είναι λίγοι εκείνοι που το σκέφτονται προτού ντυθούν για να βγουν έξω για την τακτική τους γυμναστική. Άλλωστε και ο καιρός για κάποιους δε βοηθάει ιδιαίτερα, ειδικά αν έχουν συνηθίσει να επισκέπτονται το γυμναστήριό τους. Εντούτοις, η καλή μας συνήθεια δεν πρέπει να χαθεί, πράγμα που σημαίνει πως καλό είναι να προμηθευτούμε και τα κατάλληλα ρούχα!

Τι φοράμε λοιπόν στο σπίτι;

               Η συλλογή Good move των Marks&Spencer απευθύνεται στις δραστήριες γυναίκες που δεν πτοούνται από τίποτα! Οι φίλες, λοιπόν, που απολαμβάνουν το jogging τους στο παραλιακό μέτωπο της πόλης τους ή σε κοντινά πάρκα, μπορούν να επιλέξουν από τη συλλογή ένα jogger παντελόνι που ανταποκρίνεται στη δραστηριότητά τους, σε συνδυασμό με ένα άνετο T-Shirt και μία ζακέτα με σχεδιασμό που επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει κατά την προπόνηση. Και αν τα κρύα “σφίξουν”, τότε το αμάνικο jacket της συλλογής θα τους προστατεύσει από τις θερμοκρασίες της εποχής.

           Βεβαίως σημαντικό ρόλο παίζει και η κατάλληλη επιλογή παπουτσιών. Έτσι η Adidas μας παρουσιάζει τα Astrarun, τα οποία περιλαμβάνουν μία ενδιάμεση σόλα για την επαρκή απορρόφηση των κραδασμών κατά την άσκηση. Παράλληλα, το κλιπ φτέρνας επιτρέπει την απρόσκοπτη κίνηση της αχιλλείου προκειμένου να μειωθούν κίνδυνοι όπως το διάστρεμμα.

Adidas

               Ακόμη, όμως, κι αν προτιμούμε τη σωματική άσκηση στην άνεση του σπιτιού μας, τα παπούτσια αυτά είναι ιδανικά για sets ασκήσεων όπως calisthenics και HIIT.

               Αν, πάλι, ανήκετε στην κατηγορία όπου ασκήσεις όπως το pilates κι η yoga ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας, στη συλλογή Good move μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα στυλάτα cropped κολάν της συλλογής σε συνδυασμό με άνετα tank tops ή T-Shirts!

              

              

Πώς θα γίνει πιο ευχάριστη η άσκηση στο σπίτι;

Τέλος, η γυμναστική μας γίνεται ακόμη καλύτερη όταν έχουμε μαζί μας την αγαπημένη μας μουσική! Πώς γίνεται αυτό; Με τα διακριτικά Outlier Air ακουστικά των Creative Labs για συνεχή ρυθμό…

               … ή με τα ηχεία Creative Pebble V3 με σύνδεση Bluetooth για την προπόνηση στο σπίτι! Πρόκειται για επιτραπέζια ηχεία με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και με συνδεσιμότητα 3.5mm.

              

Όσο για τα beauty moments μας… Έχουμε πάντα δίπλα μας τα Dr.PAWPAW που βρίσκουμε στο Onebeauty.gr για τα χείλη μας, αλλά και τα χέρια μας, που χρειάζονται μία ενυδάτωση.

               Μην ξεχνάτε πως ειδικά τώρα, έχει σημασία να διατηρούμε τη ρουτίνα μας. Ας το κάνουμε με στυλ και με χαμόγελο… θα περάσει κι αυτό!

Photo credits:@eleventara (unsplash)

You may also like