Μέχρι να μας βρει το φθινόπωρο,από τη Λίνα Γριβογιάννη

 

 

Ημερολογιακά το καλοκαίρι τελειώνει σε μερικές μέρες συνεπώς δεν έχετε και πάρα πολύ χρόνο ακόμα. Υπάρχουν όμως πράγματα που μέχρι να μπει το τέλος του καλοκαιριού και να ξεκινήσει ένα ακόμα νέο ακαδημαϊκό έτος πρέπει να γίνουν. Όσο λοιπόν το μυαλό σας βρίσκεται σε κατάσταση “pause” και είσαστε χαλαροί καλό θα είναι να κάνετε διάφορα από τα παρακάτω μέχρι να σας βρει το φθινόπωρο.

 

 

 

 



Για αρχή πηγαίνετε σε μία από της εκθέσεις που φιλοξενούνται στα μουσεία της πόλης ή ακόμα και σε κάποιο από τα μουσεία μόνο και μόνο για τα δικά του εκθέματα που συνεχώς θέλατε να επισκεφτείτε και πάντα το αναβάλετε. Διαλέξτε ένα εστιατόριο που πότε δεν θα πηγαίνατε, γιατί το θεωρείται περίεργο για τα γούστα σας και πιστεύεται πως οι γεύσεις του δεν είναι για εσάς. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτι ακριβό αρκεί να είναι κάτι έξω από τα συνηθισμένα.

Ακόμα και δεν έχετε χρήματα για να πάτε ένα τριήμερο ή κανονικές διακοπές μια εκδρομή σε ένα κοντινό προορισμό είναι ότι πρέπει για να αλλάξετε παραστάσεις έστω και για μία μέρα και για να κάνετε το μυαλό σας να ταξιδέψει για λίγο. Αποφασίστε ποια από τις τόσες συναυλίες που γίνονται είναι εκείνη που θα θέλατε να δείτε και πιο πολύ και αγοραστέ εισιτήρια! Όταν έρθει η μέρα της φορέστε το χαμόγελο σας και όλη την καλή σας διάθεση και πηγαίνετε να την χαρείτε!


Η βόλτα σε ένα βιβλιοπωλείο είναι πάντα εποικοδομητική, η μυρωδιά του χαρτιού, ο κόσμος από εκατοντάδες βιβλία έτοιμα να τα ξεφυλλίσεις και να χαθείς μέσα στις σελίδες τους. Είναι μάλλον ο πιο όμορφος τρόπος για να περάσετε ένα απόγευμα και να διαλέξετε τη νέα σας συντρόφια στη παραλία μέχρι να σταματήσετε τα μπάνια.


Πριν έρθει το φθινόπωρο είναι εξίσου χρήσιμο να κάνουμε μια ριζική ανανέωση έτσι μία μέρα σε ένα spa ή η μετατροπή του δικού μας σπιτιού για μία μέρα σε χώρο ομορφιάς όπου θα μπορέσουμε να ανανεώσουμε τον σώμα μας από την κορυφή μέχρι να νύχια (κυριολεκτικά) μάλλον δεν ακούγεται καθόλου χαμένη. Αντίθετα μας προετοιμάζει μοναδικά για το επόμενο και τελευταίο κομμάτι.

Ένα από αυτά τα γλύκα βράδια του Αύγουστου πάρτε τους αγαπημένους φίλους ή μόνο φίλες οποίον εσείς θέλετε επιλέξετε ένα από τα υπέροχα κοκτέιλ μπαρ που υπάρχουν και περάστε την πιο όμορφη καλοκαιρινή σας βράδια μόνο και μόνο γιατί έτσι αποφασίσατε. Εναλλακτικά μπορείτε να επεσκέφθητε κάποιο από τα πολλά θερινά cinema, δεν είναι τόσο η ταινία όσο η αίσθηση σε αύτη τη περίπτωση.

You may also like