«Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά, στο Βασιλικό Θέατρο

Η «Μαντάμ Σουσού», η γνωστή ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά με την οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές είτε μέσω του θεάτρου είτε μέσω της τηλεόρασης, επιστρέφει πιο επίκαιρη από ποτέ., σε μία εποχή όπου όλα όσα ξέραμε αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη.
Η «Μαντάμ Σουσού», σύζυγος του βιοπαλαιστή Παναγιωτάκη και κάτοικος του φτωχικού Βούθουλα, ονειρεύεται τα πλούτη προκειμένου να γλιτώσει από τη μιζέρια. Η ευχή της φαίνεται να πραγματοποιείται όταν κληρονομεί μία τεράστια περιουσία. Και να η ευκαιρία για να εγκατασταθεί στο Κολωνάκι, μια που θεωρεί πως μόνο αυτό τώρα αρμόζει στο νέο της κοινωνικό status, αν μου επιτρέπεται η χρήση μίας μοντέρνας έκφρασης. Το ερώτημα είναι, όμως, αν θα είναι όλα όσο ρόδινα ονειρευόταν κι αν τελικά το χρήμα φέρνει την ευτυχία.
Υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιώργου Αρμένη, η Φωτεινή Μπαξεβάνη ζωντανεύει στη σκηνή έναν χαρακτήρα που θα μπορούσε να ζει κι ανάμεσά μας εν έτει 2012. Μαζί της είναι ο Κώστας Σαντάς στο ρόλο του Παναγιωτάκη, ο Βασίλης Ευταξόπουλος στο ρόλο του Μηνά Κατακουζηνού, η Έφη Λάλιου στο ρόλο της Αλεπούδη και πολλοί άλλοι ηθοποιοί.

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν ως τις 02.12.2012 .
Ημέρες παραστάσεων από Τετάρτη έως και Παρασκευή (Τετάρτη & Κυριακή στις 19:00, Πέμπτη & Παρασκευή στις 21:00, Σάββατο 18:00 & 21:00).

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: Γενική είσοδος 15€, Φοιτητικό 10€, Ομαδικές κρατήσεις 8€, Άνεργοι 5€

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα ταμεία του ΚΘΒΕ (τηλέφωνο κρατήσεων 2315-200200) και στα καταστήματα PUBLIC της Θεσσαλονίκης.

You may also like